Вук Драшковић (74) изолацију не поштује!

Вук Драшковић

Док сви грађани седе у својим становима, сваки дан од 17 часова, док су затворени цео викенд, док старији од 65 година не смеју напоље и већ више од 20 дана бораве у кући, постоје и повлашћени за које то не важи. Интересантно би било погледати шта се сваке ноћи дешава у Ургентном центру и због чега све довозе људе којима је неопходна хитна медицинска помоћ. Из тог списка захвата било би јасно да за неке забрана изласка и ноћног живота не важи.

Таблоиди су направили читаву кампању како је Мирославу Мишковићу забрањен одлазак на посао јер је старији од 70 година. Показивали су на том примеру колико је држава иста према свима. И ништа Мирославу Мишковићу није помогло то што има боље односе са властима који се јасно виде кроз дил око Сава Центра и дозволе за градњу Делтине зграде преко пута Хајата. Kад је затребало да се јавно малтретира Мишковић то је одмах урађено.

Али, за разлику од Мишковића, Вук Драшковић нема те проблеме. Иако има 74 године сваки дан више пута излази из своје куће, узете од Дипоса уз посредство браће Kарић, да би прошетао пса. Друштво му прави полицијско обезбеђење које има јос од 2000. године.

Није довољно што кућа има двориште, него се овако користи могућност коју људи старији од 65 година немају. И све то пред очима комшија који су свакодневно сведоци кршења правила која би требало да важе за све.

СПО је веран партнер СНС-а. Неприметна, али значајна подршка Вучићу још од 2012. године. Е, да нам је неко све ово причао 9. марта, признајте да му никад поверовали не би.

Директно

1 Коментар

  1. JALOVO,TRULO,UDBASKO PASJE GOVNO DRUGOSRBIJANSKO.
    OVCI BRABONJKU,KOZOJEBCU BICES OBESEN SA KUMOM USTASOM NA TRAZIJAMA A“belopoljska SPERMUSA“namazana katranom posuta perjem i zapaljena….DOSLJACKO KOMUNJARSKE IZDRKOTINE.!!!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.