БАХАТО Вучић у Ниш стигао полицијским хеликоптером (видео)

1

TANJUG /INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV" / nr

Председник Србије Александар Вучић јуче је био у Нишу у јеку пандемије короне, а како су забележили читаоци Јужних вести, он је у Ниш, град који је поново један од жаришта вируса, стигао хеликоптером.

Два дана након што је објавио да његов син има вирус корона, Вучић је долетео у Ниш и признао да није тестиран на вирус. Многи су га видели уживо, јер је сала из које се обраћао грађанима била пуна новинара, сниматеља, лекара и функционера.

Неки су ипак испратили његов долазак, али и одлазак са прописане удаљености, са својих тераса у нишком насељу Пантелеј. На игралиште Касарне „Књаз Михајло“ у овом насељу Вучић је долетео у хеликоптеру и након обилазака у Нишу одатле и одлетео, што су грађани и забележели на снимку.

Подсетимо, осим Вучића, јуче су у Ниш стигла два камиона са медицинском опремом за коју је рекао да је довољна за цео југ Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Јужне вести

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “БАХАТО Вучић у Ниш стигао полицијским хеликоптером (видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *