Мрак на Сајму! Проблеми са светлом из вечери у вече (ВИДЕО)

0

Београдски Сајам (Фото: Printscreen Facebook)

Људима који су смештени на Сајму није лако. Услови су далеко од прихватљивих без обзира на објашњења министра Александра Вулина да имају и птичје млеко. Такву слику креирају и појединци који су смештени у овој импровизованој болници, а који се по налогу странке укључују у програм ТВ Пинк и причају како им је феноменално.

Слушајући их, човек би закључио да им је тамо толико добро да не би ни ишли кући кад оздраве него би остали још недељу – две. Наравно, већина људи, од којих су око пола здравствени радници, а који су на Сајму, не мисли тако.

Они су сведоци непостојања система, недовољног броја лекара, зато су и дали предлог да помогну у организацији, али је предлог одбијен.




Kолико је све “сјајно” говори слика која се понавља из вечери у вече. Kад падне мрак, не укључе се светла. И онда људи који се баве организацијом смештаја, зову некога од стално запослених који им објашњава шта треба да ураде како би се упалило светло!?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Погледајте и сами како је то изгледало вечерас.

Било какав коментар био би сувишан.

А овако изгледа Сајам у Шпанији.

– Привремена болница на мадридском сајму. Kаква подршка и захвалност медицинским радницима и каква солидарност војске, полиције, ватрогасаца, волонтера… Свака им част – објављено је на Твитеру.

Прочитајте још:  Јаков Милатовић одговорио Ивану Вуковићу: Непристојна понуда узурпатора власти у Подгорици!



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *