У Србији преминуло још шест особа, новооболелих 250, укупан број заражених 3.630

1

(Фото: депоситион)

У Србији је преминуло још шест особа од последице инфекције вируса корона. Регистровано је 250 новооболелих те се укупан број заражених попео на 3.630.

Преминуле су три особе мушког пола и три особе женског пола, а просечне старости је 57,5 година.

Укупан број преминулих од почетка епидемије је 80.
Од последњег извештаја објављеног 11. априла до данас тестирани су узорци 1.913 особa од којих je 250 позитивно.

Заменица директора Института Батут Дарија Кисић Тепавчевић је саопштила да је хоспитализовано укупно 2.684 пацијената, а да је на респиратору укупно 146 пацијенaтa.

До 15 часова у Републици Србији тестирано је укупно 18.312 особa која су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Заражена 44 корисника дома за старе
Вирус корона потврђен је код 44 корисника дома за старе и код 25 запослених у тим установама, рекла је Кисић Тепавчевић.

Она је навела да су спроведене хитне мере како би се сузбила инфекција.

Корона присутна у скоро свим градовима
Вирус корона је присутан у скоро свим градовима у Србији, тако да се више и не може користити термин жариште, рекла је Кисић Тепавчевић.

Упитана о новим жариштимаа Ковин и Панчево, она је рекла да готово ниједан регион није поштеђен и да је вирус присутан у скоро свим градовима.



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У Србији преминуло још шест особа, новооболелих 250, укупан број заражених 3.630

  1. Катастрофално мали број тестираних грађана а пропаганда је била да ће се дневно тестирати најмање 35-40 хиљада грђана. У НИШУ постоји савремени апарат који за 24 сата може да изврши анализу 42 000 узорака са 100 % тачним подацима. Зашто то КОРИШЋЕЊЕ ОВОГ АПАРАТА ВУЧИЋ НЕ ДОЗВОЉАВА НИЈЕ ТЕШКО ПРЕТПОСТАВИТИ. Циљ ционистичког плана је нестанак СРБА И СРБИЈЕ а вучић је задужен одмстране извршног директора цио истичког плана сороша нама ћег СРБОМРЗЦА и нацистичког убице СРБА још из 2 светског рата. Тај план је објавио јеврејски рабин шнерсон на интернету али су пре неки дан доказали да је тај план направила нацистичка немачка још 1937 године. Знајући да је у трулу нацистичку америку пребегло преко 700 000 нациста којима није суђено и пресуђено онда и не чудимоваква тврдња аналитичара или историчара. За нас СРБЕ је катастрофално да се на овако немаран начин ова велеиздајничка власт односи према нама. Сваки дан се рекламирају вучић и његов картел спремајући се за изборе како би се опет обезбедили да неодговарају кривично за сва своја злодела.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *