МИСТЕРИЈА НЕСТАНKА МИЛАНА И ИЛИЈЕ KОД СТАРОГ СЛАНKАМЕНА: Ни после месец дана ни трага од њих, родитељи очајни

0
(Фото: PRIVATNA ARHIVA)

Ни после четири недеље од нестанка нема ни трага ни гласа од Милана Мишковића (24) и Илије Ђокића (26) из Шапца, који су последњи пут виђени у чамцу на Дунаву код Старог Сланкамена.

Очајни Миланов отац Дејан нада се да ће добити неке информације, али узалуд, јер како каже, не оглашава се ни полиција.

Потрага за несталим младићима који су кренули 16. марта са чамцем у риболов и даље је у току, али према последњим информацијама, без резултата. Миланов отац неколико пута и сам је покушавао да пронађе било који траг, али још није пронађено ништа што би потврдило сумњу да су Милан и Илија нестали у таласима Дунава.

– Покушао сам неколико пута да питам у ПС у Инђији да ли имају неких сазнања, нешто што би ме охрабрило да је мој син ипак жив, али нису ми ни дозволили да уђем у станицу. Kратко су ми рекли да идем и да ће ми јавити ако нешто сазнају – тврди Дејан.С обзиром на то да је већ дуго времена прошло а да се тела не појављују, ако су у води, буди мистерију нестанка ових младића. То је и повод за разне приче које су кружиле протеклих дана.

– То што и после толико недеља нема тела не значи да она нису негде испливала. У земљи је ванредна ситуација, на реци нема пуно пецароша, ограничено је кретање људи. Питање је да ли су детаљно „пречешљане“ једна и друга страна обале – прича М. Р, чувени алас из Белегиша, надајући се да ће се младићи живи и здрави вратити својим породицама.

Да би олакшали потрагу, и угоститељи који имају објекте уз обалу Дунава дали су полицији снимке са камера. На њима се види у како младићи крећу чамцем преко Дунава.

Милан и Илија дошли су у Стари Сланкамен да пецају, иако су тога дана, према тврдњама очевидаца, били велики таласи. Довезли су се путничким аутомобилом до једног ресторана, одакле су се укрцали у чамац и испловили, а последњи пут су виђени када су дошли на половину реке. Њихов чамац пронађен је на реци преврнут код Бановаца.(Kурир.рс/Новости, С.K)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.