На Сајму поново морали да прете штрајком глађу да би коначно после две недеље добили резултате тестирања

Група од, како кажу, њих 65 међу смештенима у Сајму, навела је за Н1 да су одустали од штрајка глађу, јер су им лекари јутрос око 9 сати донели резултате тестирања које им је урађено у петак.

„Пошто су лекари након медијског притиска испоштовали договор и донели резултате, одустали смо од штрајка глађу. Од нас 65, троје је позитивно на коронавирус. Ми и даље остајемо овде, јер морају опет да нас тестирају. Речено нам је да морамо да имамо два негативна теста, да бисмо могли да одемо кући“, каже за Н1 Саша који борави у Сајму.

Тврди да нико од људи који су у Сајам смештени од 24. марта, још није добио резултате првог тестирања које им је тада урађено.

„Ми и даље те резултате не знамо. Што је страшно. За то време су поједини резултати сигурно и изгубљени, а то тестирање нам нико више не спомиње. Иначе, од почетка, од кад смо овде, многи немају никакве симптоме вируса. Без обзира на то, сви смо измешани“, тврди Саша.
„Никаквих информација ми немамо докле год не ступимо у штрајк, једино ето ми на тај начин морамо да долазимо до неких информација, ми смо тек јутрос добили резултате, кад ће бити следећи, то нико не спомиње, једноставно никакв одговор немамо уопште, овде се налазим две недеље и још већина људи, нико никакав одговор нема“, каже за Н1 Драган Перишић који борави у Сајму.

Н1: Шта Вам кажу лекари који у Сајму брину о вама?

„Апсолутно овде лекари појма немају о томе шта се дешава, нити било каквих информација ми можемо да добијемо од њих“, додаје.

Подсетимо, ова група, како тврде – њих 65, дакле не сви смештени у привременој болници у Сајму, јуче је најавила да ће, уколико не добије резултате тестова, почети данас са штрајком глађуН1

1 Коментар

  1. БЕЗ.ПАНИКЕ СВЕ JE ПОД КОНТОЛОМ ,УПРАВНИКА
    „ВОJНОГ ВЕТЕРИНАРА-КУЧКАРА“КОJИ ЧЕ ПОСЛЕ ОВОГА ЛУДИЛА ДОБИJЕ ЧИН“ГЕНЕРАЛА“ОД КОПИЛАНА…..!!!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.