НЕСТОРОВИЋ ПРИЗНАО: Све рачунанмо као жртве короне! И ону жену са можданим ударом од 92 године и оног човека са карциномом

5

др Бранимир Несторовић (Фото: PRINTSCREEN/PINKTV)

Нису све земље пријавиле тачан број умрлих од коронавируса, али Србија је била поприлично поштена у томе, открио је доктор Бранимир Несторовић.

– Статистика бележи оно што земље пријављују. Бугарска је слична нама по броју становника. Просто је невероватно поверовати у њихове податке. За Словенију је одлично како се изборила с обзиром на близину Италији. Хрватска ради брзе тестове, а ми радимо брис из носа. Зашто неко смањује резултате, зашто неко повећава, то је питање политике сад – открио је доктор на ТВ Пинк, па се осврнуо на поједине примере из Србије.

– Читао сам рад једног италијанског стручњака. Мени је умро пријатељ кардиохирург Марковић, умро је и од другарице моје брат… Ја сматрам да смо ми били веома поштени при признавању резултата. Све смо рачунали да су умрли од Kовид-19. И ону жену са можданим ударом од 92 године и оног човека са терминалном фазом карцинома… Сад је питање да ли су умрли од примарне болести или од корнавируса. А ми смо их све водили да су од короне – објаснио је доктор Несторовић.



Пинк / Курир

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. MARS DJUBRE KOMUNJARSKO PODREPASU
    PRODANI SIPTARSKOM KOPILANU.

    ТВОJИХ ПОТОМАКА(ако их имаш)ТРЕБА ДА JЕ СТИД НА СВОГ ОЦА-ДЕДУ..!!!
    ИЛИ СИ JАЛОВО КОПИЛЕ.

  2. Nestorović je u svim ozbiljnim lekarskim krugovima predmet podsmeha, i svi ga doživljavaju kao klovna, i mučenika željnog popularnosti. Niko ga ne doživljava kao ozbiljnog doktora.

  3. Nemojte mnogo da pametujete! TACNO je to sto govori. Imam u okruzenju nekoliko primera gde je kao uzrok smrti navedena korona i potomci su bili sokirani kada su to procitali na otpusnoj listi.
    VUCIC sa svitom se skroz pogubio. Covek je na zescim lekovima!

  4. Mnogo je dublja pozadina da se uzrok smrti navede COrona. Prvo na globalnom nivou ce biti ogroman broj i automaski vakcinacija ce biti obavezna. Cene vakcina ce biti mnogo vece , A najbitnija stvar je da vecina osiguravajucih drustava ne isplacuje premije za smrt izazvanu pandemijom, znaci ogroma novac ostaje u dzepovima globalistickih osiguravajucih korporacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *