ОТКРИВЕНО: Ево како Бил Гејтс спрема глобалну диктатуру

1

Роберт Ф. Кенеди Јуниор је амерички адвокат, активиста за заштиту животне средине и противник вакцинације. Кенеди је син Роберта Ф. Кенедија и нећак бившег председника Џона Ф. Кенедија.

Он је председник управног савеза Waterkeeper, непрофитне еколошке организације у чијем је оснивању учествовао.

Он је на свом Инстаграм профилу објавио следећу поруку:

Вакцине су за Бил Гејтса стратешка филантропија која храни многе његове компаније везане за вакцину (укључујући Мајкрософтову амбицију да контролише глобално предузеће за вакцине) и даје му диктаторску контролу над глобалном здравственом политиком – врховима корпоративног нео-империјализма.

Чини се да је Гејтсова опседнутост вакцинама подстакнута месијанским уверењем да је он предодређен да спаси свет технологијом и да му је додељена Божија воља да експериментише са животима нижих класа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Обећавајући да ће искоренити полио са 1,2 милијарде долара, Гејтс је преузео контролу над индијским Националним саветодавним одбором (НАБ) и одобрио 50 вакцина против полиа (у односу на пет) сваком детету пре 5. година.

Индијски лекари оптужују Гејтсову кампању вакцинације против полиа која је парализовала 496.000 деце у периоду од 2000. до 2017. године.



Индијска влада је 2017. године повукла Гејтсову кампању вакцинације и избацила њега и његове колеге из НАБ-а, након чега су стопе парализе нагло пале.

У 2017. години, Светска здравствена организација нерадо је признала да је глобална експлозија полиа претежно последица врсте вакцине, што значи да долази из Гејтсовог програма вакцинације.

Најстрашније епидемије у Конгу, Филипинима и Авганистану повезане су са његовим вакцинама. До 2018. године ¾ глобалних случајева полиа потекло је од Гејстових вакцина.

Прочитајте још:  Бил Гејтс: Ова пандемија била је проба, за следећу смо спремни!

У 2014. години, Гејтс Фондација је финансирала тестове експерименталних ХПВ вакцина, које су развили ГСК и Мерк, на 23.000 младих девојака из удаљених индијских провинција.

Отприлике њих 1.200 је имало тешке споредне ефекте, укључујући аутоимуне болести и поремећаје плодности. Седам их је умрло.

Истрага индијске владе оптужила је истраживаче, које је финансирао Гејтс, да су починили злоупотребу сеоских девојчица, малтретирали родитеље, фалсификовали обрасце за пристанак и што нису пружали медицинску негу повређеним девојчицама. Случај је сада на Врховном суду земље.

У 2010. години, Фондација Гејтс је финансирала испитивање експерименталне вакцине против маларије ГСК-а, убивши 151 афричку бебу и проузрокујући озбиљне штетне ефекте, укључујући парализу и фебрилне конвулзије на 1.048 од 5.049 деце.



Током Гејтсове кампање 2002 MenAfriVac у субсахарској Африци, оперативци Гејтса су присилно вакцинисали хиљаде афричке деце против менингитиса. Између 50-500 деце је развило парализу. Јужноафричке новине су се жалиле: „Ми смо заморци произвођача лекова“ .

У 2010. години Гејтс је за СЗО издвојио 10 милијарди долара обећавајући делимично смањење становништва, између осталог, помоћу нових вакцина.

Месец дана касније Гејтс је рекао да би нове вакцине „могле да смање популацију“. У 2014. години Удружење католичких лекара из Кеније је оптужило СЗО да хемијски стерилизује милионе кенијских жена кроз лажну кампању вакцинације против тетануса.

Независне лабораторије пронашле су формулу стерилности у свакој испитиваној вакцини.

Након што је демантовала оптужбе, СЗО је коначно признала да развија вакцине против стерилности већ више од једне деценије. Сличне оптужбе стигле су и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина.

Поред тога што користи своју филантропију за контролу СЗО-а, УНИЦЕФ-а, Гејтс финансира приватне фармацеутске компаније које производе вакцине, као и огромну мрежу фармацеутске индустрије.

Прочитајте још:  МОНСТРУМ У УНИФОРМИ: Шутирао аутистичног дечака у главу, режим га штити

Он је у свом недавном наступу изгледао радостан што ће му криза Ковид-19 пружити прилику да спроведе своје програме вакцинације намењене трећем свету на америчкој деци.



Вебтрибуне

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОТКРИВЕНО: Ево како Бил Гејтс спрема глобалну диктатуру

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *