Никола Сандуловић: Србија треба да призна независност Косова!

4

У светлу последњих дешавања на српској политичкој сцени смо приметили да се провлаче и повлаче појединци нудећи алтерантиву Србији и српском народу. Један од њих редовно напада Александра Вучића за издају српских интереса, али се успут и нуди да замени Вучића на кормилу Србије.

Да бисмо схватили у чему је проблем, присетићемо се година када је Тадић био на челу Србије и распродавао и државу и народ. Тада се „нада“ појавила у лику Томе Николића, а убрзо је Тома замењен Александром Вучићем. Све оно што је Вучић замерао Тадићу је и сам наставио да ради, само још „жешће, храбрије и одговорније“. И када ми са памћењем изнад нивоа кокошијег сагледамо стање у Србији, делује да је Курта заменио Мурту (Уместо Тадића, Тадић (Вучић) на квадрат).

Сада, када „квадрирани“ Тадић у лику Вучића наставља да уништава и понижава Србију, појављује се Никола Сандуловић, нови спасилац. Многи Јутјуб канали су почели да дају простор Николи Сандуловићу као да је сам месија, верујући да је критика Вучића са његове стране довољна да га квалификује да буде „калиф уместо калифа“.

На народу је да одлучи да ли Николи Сандуловићу треба да верују. У доколици док чекамо да нас вођа пусти из добровољног притвора, рекло би се да имамо времена да проанализирамо Николу Сандуловића, нову родољубиву звезду на небу понижене Србије.  

Већ сада давне 2015. године, Никола Сандуловић је посетио Тирану и тамо се састао са члановима републиканских странака са окупираних територије и Албаније. Како Balkan Insight наводи „током састанка, шеф српске републиканске странке Никола Сандуловић се извинио за жртве рата на Косову и рекао да би Србија требало да призна независност бивше српске покрајине, проглашене 2008.“. Ето ти сад. Напада Вучића за издају Србије, а сам се залаже за цепање Србије. Да ли ми Срби једино можемо да изаберемо да Вучић или Сандуловић признају цепање Србије или можда имамо још неку опцију?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Хоће ли грађани Србије, поред кауције за амбалажу, плаћати и трошкове спровођења закона

У наставку чланка, Никола Сандуловић каже: „ извињавам се у име српског народа за злочине почињене на Косову. Жао нам је што је народ Косова толико трпео због ситних интереса српских политичара. Косово је сада слободно и независно и Срби морају да прихвате ту стварност “. Ето нашег Сандула, перјанице борбе против Вучића. Нуди се Курта да замени Мурту.

Ко би рекао да Сандуловић има такав издајнички потенцијал? У слободно време, док не напада вођу који угошћује Блера и Шредера, Сандуловић скокне на окупиране територије да помогне српском народу… Ма не. Чекај. Грешка. Идемо поново.

У слободно време, Сандуловић скокне у Приштину да се састане са старим српским познаником Вилијамом Вокером. Не тако давно, 14. јануара ове, 2020, године (баш на Српску нову годину), раме уз раме са Вокером (који је режира лаж звану „Рачак“),  на конференцији „Рачак је лаж“, Никола Сандуловић је изразио искрено саучешћео за жртве масакра у Рачку, нагласивши да у Србији имају часних и поштених људи који нису у томе учестовали. Тај частан и поштен је вероватно Сандуловић?

Сандуловић додаје: „желим да причам о злоделу које вам се десило. Никада нећу тражити ни као човек, ни као политичар да то опростите и ни да заборавите, јер то је немогуће. Желим да учиним један корак ка помирењу за генерације које долазе “.

Сандуловић је „истакао да у Србији постоји гнусна медијска машинерија као наставак Милошевићеве политике која, проглашавајући Вокера за лажова, понавља злочин. Сандуловић поручује да постоји и нормална Србија која жели мир и будућност са албанским народом, те је казао да ако он дође на власт злочин у Рачку неће остати некажњен.  

Прочитајте још:  Руски блогер протеран из Србије: Написао да су Срби Цигани а ракија магарећи измет

Испада да подршком Сандуловићу себи потписујемо независност окупираних територија. Шта нам је битније, Косово или Никола Сандуловић?

И шта сада да радимо? Да верујемо Курти или Мурти? Вучићу или Сандуловићу?

Јован Д. Савић је аутор књиге Шта Срби морају да ураде да би опстали

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Никола Сандуловић: Србија треба да призна независност Косова!

  1. Ja sam vec vise puta rekao dami srbi moramo isterati albance sa kosova ida budemo sa nasom bracom u zajednici sarusima da srbija zajedno sarusima napadne i albaniju i da stvori sebi put do mora i da istera sve emogrante iz nase zemlje neka idu gde hoce nas to ne interesuje avucic ako mu se ne svidja to moze otici i on zajedno sanjima i tacka isto tako trebalo bi sto pre dase uchvate dragan djilas i njegova banda obradovoc vuk jeremic i dase bez ikakvog sudjenja posalju u rusoju u sibiru dadozivotnu kaznu odsluze u zatvoru i sibiru i toje to i naravno tu lopovsku bandu od dveri treba izbaciti napolje iz skupstine i sve kao sto su sandulovic i obradovic i vuk jeremic i dragan djilas rasturiti tu bandu tako nesto nam nije potrebno i eto ti srbije velike ana vucicevo mesto mozemo staviti obicnog coveka i sa devet razreda skole jer takav nam nikada nece praviti izdaju u nasoj zemlji

  2. Критика упућена сандуловићу од стране овог аутора је доказана али кад већ посеже за појединцима чуди ме да не износи и остале актере велеиздајничког политичко мафијашког картела у СРБИЈИ. Ту је пре свих џукела драшковић, динкић, протић, па и коађициони партнери овог картела снс који су огрезли у криминалу а имају исти став и скупштинске али ијавне изјаве као и сандуловић а нико их не помиње. Дакле када се износи критика политичара онда она мора да буде свеобухватна а не по личној жељи и како сад ствари стоје режимској вољи јер овај режим је ухапсио сандуловића јер много је лоших ствари износио о вучићу и то пред изборе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *