НИШ: Сместили мигранте у дом са нашом незбринутом децом и одмах почело физичко насиље!

1

(фото: ЕПА/Седат Суна)

Шест малолетника, од којих су тројица мигранти, а тројица штићеници нишког Завода за васпитање деце и омладине, потукли су се у дому због чега је полиција морала да интервенише два пута.

Прекршајне пријаве, како кажу у полицији, биће поднете против 6 малолетника, пишу „Јужне вести“. Тројица су мигранти, а тројица штићеници нишког Завода за васпитање деце и омладине. Пријаве ће бити поднете због вербалног и физичког сукоба.

Све се, јављају читаоци „Јужних вести“, догодило у уторак када је полиција морала да интервенише 2 пута у дому у Божидарчевој улици, где се иначе поред штићеника дома, последњих година смештени и малолетни мигранти.

Према незваничним информацијама овог портала, шесторо младића се свађало и потукло у дворишту Дома због лопте.

– У овом догађају дошло је до вербалног, а потом и физичког сукоба ових лица у којем нико није повређен. Припадници Полицијске управе по налогу Вишег јавног тужилаштва поднеће прекршајне пријаве против 6 особа због сумње да су начинили прекршај из Закона о јавном реду и миру – кажу у полицији, пренпсе „Јужне вести“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сви учесници туче су, како кажу у полицији, малолетни и имају по 17 година.

Извор: Телеграф.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НИШ: Сместили мигранте у дом са нашом незбринутом децом и одмах почело физичко насиље!

  1. Naseljavanje Srbije migrantima, vojnicima sa raznih ratišta, je najpodmukliji zločin koji je Srbiju mogao da zadesi, opasniji 77x od covida-19-21 zajedno. Onaj ko je to smilio i radi u cilju poboljšanja nataliteta Srbije bi i od Hitlera dobio orden, a tapšanje po ramenu i od samog vrha piramide samoproglašene svetske vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *