ЕУ у оквиру „подршке Србији током пандемије шаље ћебад, душеке и шаторе за смештај миграната који су већ у Србији“

1

(Фото: EPA ANTONIO BAT)

Европска унија ће у оквиру подршке Србији током пандемије послати ћебад, душеке и шаторе за смештај миграната који су већ у Србији, најавио је данас један представник за штампу Европске комисије у Бриселу.

Поред финансијске подршке Западном Балкану и Молдавији, рекао је тај званичник, то је део помоћи у склопу програма цивилне заштите ЕУ током пандемије.




Словачка, како је такође саопштено, као подршку сузбијању епидемије шаље маске и средства за дезинфекцију Италији, док ће Аустрија испоручити рукавице и средства за дезинфекцију Хрватској, као и Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Црној Гори, а сличну помоћ ће добити и Молдавија.

Чланице ЕУ су Италији понудиле помоћ у медицинским екипама, лекарима, болничарима и медицинским сестрама, као и здравствену заштитну опрему.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЕУ у оквиру „подршке Србији током пандемије шаље ћебад, душеке и шаторе за смештај миграната који су већ у Србији“

  1. HAHAHAHAHAHAH.!!!
    JEBENA VROPA NEMA ALTERNATIVU.
    Prvo migrante pa lovu siptarskom zvalavku sto ih prima pa onda”KRPICE”…..!!!

    A EZ…POPUSI RUSKOM MEDI CUPAVCA.!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *