БРАНКО ПАВЛОВИЋ УПОЗОРАВА: Следи нам највећа економска криза у историји цивилизације! (ВИДЕО)

1

Бранко Павловић (Фото: intermagazin.rs)

Aдвокат и стручњак за право у привреди Бранко Павловић појаснио je добре али и многе лоше стране најављених мера помоћи привреди, које је планирала Влада Србије.

По његовим речима мере вероватно неће ни бити остварене, јер је држава рачунала на паре не само из буџета већ и на паре приватних банака што они нису дужни да пласирају а и да могу то ће бити по изузетно неповољним условима.

Павловић тврди да ће излазак из кризе много дуго трајати ако до тога и дође.




“Велики проблем наше економије је то што смо се ослонили на страни капитал који ће се или повући или неће наставити улагања и покретање нових инвестиција уопште. Поред тог проблема суочавамо се и са све већим дуговима. Србија се у задњих осам година задужила више него претходних пар деценија. Оптерећење на нашу привреду је и смањење дознака из иностранства јер су се наши људи вратили у земљу и тај се проблем неће у скорије време решити јер ће требати месеци да се привреде тих земаља опораве али за разлику од нас они у томе имају шансе. Један од разлога овакве наше ситуацију је и недеостатак домаћих банака као и продаја последње велике банке а то је Комерцијална банка”, рекао је Павловић и додао да су нама министри економије и финансија увек били нереални оптимисти а њихове изјаве оценио је као обично политиканство.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Славија инфо



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “БРАНКО ПАВЛОВИЋ УПОЗОРАВА: Следи нам највећа економска криза у историји цивилизације! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *