Јурић оптужио Марину Абрамовић да подржава педофилију

1
Игор Јурић

Оснивач фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић објавио је пре два дана на Твитеру фотографију Марине Абрамович из 2007. која током „перформанса” држи голо дете, а данас је објаснио да је није директно оптужио за педофилију, али да сматра да својим чињењем подржава педофилију.

„Новцем грађана смо платили милионе жени која отворено подржава и промовише педофилију”, написао је Јурић у опису те фотографије.

Јурић је изјавио да је објављивање такве фотографије једнако промовисању педофилије.

„Моја порука је она коју свакодневно шаљем родитељима, а то је да ширењем такве фотографије промовишеш педофилију. Морате бити свесни када објавите такву фотографију, поготово када су познате особе у питању, да то утиче на људе да они себи могу да дозволе много тога када су у питању деца”, рекао је за ТВ Прва Јурић.Он негира да ју је директно оптужио за педофилију.

„Нисам је директно оптужио. Јесам рекао да она својим чињењем подржава педофилију. Жао ми је што неки медији то сензационалистички приказали, рекао је Јурић, преноси Танјуг.

Он је истакао да ће сваки доказ који има, а да може да послужи хапшењу било ког човека када је реч о злоупотреби деце, однети где треба и да ће ти људи ће бити ухапшени.

„Пуно људи, ту мислим на утицајне људе, знају за педофиле у виђенијим круговима и о томе се ћути. Желео бих да завршим са овим. Игор Јурић када стекне довољно доказа он ће изаћи са тим и ти људи ће бити ухапшени. Данас да причамо о томе шта ће бити, када ће бити, ја не могу о томе да причам”, додао је Јурић.Танјуг

1 Коментар

  1. Uvek dvosmislen, nikad konkretan, jer treba uvek napraviti odstupnicu, tako mu rekli valjda ?
    Uz dužno poštovanje ali on je čovek koji je sam sebe kompromitovao i fali samo još da objave njegovu značku službe pa da svima bude sve jasno.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.