Британски новинар на Скај њузу одржао ЛЕКЦИЈУ о Косову: Било је СРПСКО још од средњег века, тамо је сада РЕПУБЛИКА ХЕРОИНА

1

Водитељка “Скај њуза” је поставила питање британском новинару Маркусу Пападопулосу на тему Косова и Метохије. Он је на одличан начин објаснио зашто је Косово српско, а не албанско

Водитељку је занимало шта би он препоручио председнику Трампу када је у питању “сага о Србији и Косову”. Новинар је одмах заузео јасан став. Нагласио је да је неопходно прво сагледасти историјске димензије проблема.



“Историјско име Косова је Косово и Метохија. Косово и Метохија је још од средњег века српска покрајина, а “Метохија” значи земља цркве. Тамо су српске цркве и манастири стари више од 1.000 година и то је веома важно место за хришћанство уопште, не само православље”, појаснио Пападопулос.

“Косово које видимо данас је илегално направљен ентитет, протекторат НАТО-а који је у последњих 20 година постао легло организованог криминала, пре свега трговине дрогом, оружјем и људима. Највеће светске организације за борбу против криминала, укључујући и Интерпол, боре се са овом чињеницом”, рекао ј Пападопулус.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Познато је да је такозвана република Косово република хероина”, нагласио је.



Пападопулос је рекао и да Срби никада неће опростити америчком естаблишменту дивљачко тромесечно бомбародвање.

https://youtu.be/aKZAbxgf9vY

“Американци су подржали званично распуштену, али незванично оперативну ОВК, окосницу организованог криминала који је провинцију претворио у уточиште за трговину дрогом и људима”, закључио је Пападопулос.



(informer.rs)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Британски новинар на Скај њузу одржао ЛЕКЦИЈУ о Косову: Било је СРПСКО још од средњег века, тамо је сада РЕПУБЛИКА ХЕРОИНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *