У Београду разбијен излог СНС с фотографијама Вучића

2
снс

СНС

Градски одбор Српске напредне странке (СНС) је вечерас саопштио да су “брутално вандалски нападнуте” просторије те странке у Скадарској улици у центру Београда.

Пренете су фотографије на којима се види да су разбијена стакла излога с фотографијама председника СНС и Србије Александа Вучића.



СНС пише да је тај “сраман напад инспирисан и директна је последица бестидне кампање који део опозиције, окупљен у Ђиласовом Савезу (Савез за Србију), води против Александра Вучића и СНС, посебно током ванредне ситуације и борбе против корона вируса”.

Владајућа странка Србије у саопштењу “позива надлежне државне органе да починиоце приведу правди и да се коначно стане на пут хулиганском понашању и вандализму политички острашћених појединаца који нису и не смеју бити изнад закона”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “У Београду разбијен излог СНС с фотографијама Вучића

  1. А шта ћемо са онима који су припремили тло за њега, Чеда, БоТа, Ђилас, Беба, припомагао верно Дачић (да захвали што није у Хагу), ево сад и Шешељ (да захвали што су га пустили из Хага), толики ХИЛАРИСТИ=СОРОШЕВЦИ пре и после 5. 10. 2000. а само последњи у низу да страда?Ццццц. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *