5Г мрежа – научно доказано оружије геноцида

1
мреже

5Г мрежа (Фото: Depositphotos, jamesteohart)

Поштовани читаоци “Православне породице”, због актуелности теме 5Г мреже, о којој смо објављивали раније, а коју сада хоће да уграде и у Србији, преносимо наше мало истраживање о овој теми, која се тиче свих нас, а нарочито наше деце, која ће највише бити погођена овим оружијем. Такође ћемо указати на научно основану везу између 5Г технологије и убрзаног ширења корона вируса по свету, због чега широм света пале торњеве са 5г антенама…

4. децембра 2018. била je потписана међународна научничка петиција за заустављање 5Г мреже на земљи и у космосу. До тада је потписало 26.740 људи. Занимљиво, тада није било ни једног научника из Србије. Ево превода уводног обраћања научника, који се баве овом темом:



International Appeal: There are 26,740 signatories as of December 4, 2018

Wireless Radiation: Stop the 5G Network on Earth and in Space, Devastating Impacts on Health and the Environment

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

To the UN, WHO, EU, Council of Europe and governments of all nations

Међународни апел: до 4. децембра 2018. потписало га је 26.740 потписника:

ЗАСУТАВИТЕ 5Г МРЕЖУ НА ЗЕМЉИ И У СВЕМИРУ, ОНА ИМА РАЗАРАЈУЋИ УТИЦАЈ НА ЗДРАВЉЕ И ОКОЛИНУ!
Обраћање УН, СЗО, ЕУ, Савету Европе и Владама свих нација:

Ми, долепотписани научници, доктори, организације за заштиту околине и грађани из _ земаља, хитно вас позивамо да зауставите развој 5Г (пете генерације) бежичне мреже, укључујући и 5Г из сателита. 5Г ће масовно повећати изложеност радио фреквентној (РФ) радијацији, преко 2Г, 3Г и 4Г телекомуникационих мрежа, које већ постоје. РФ радијација је доказано штетна и за људе и за околину. Примена 5Г мреже представља експеримент на човечанству и околини, који се дефинише као злочин, по међународном праву.[1]

Лоши ефекти 5Г укључују повећани ризик од рака, ћелијски стрес, повећање штетних слободних радикала, генетска оштећења, структуралне и функционалне промене репродуктивног система, недостатак памћења и способности учења, неуролошки поремећај, као и негативан утицај на опште благостање људи. Штета се простире и даље од људске расе, пошто се одражава и на биљни и животињски свет…[2]

У Додатку 5 извештаја[3], који сајт цитираOASI SANA, угледни амерички научник Роналд Нил Коштоф (Ronald Neil Kostoff) тврди: „Највећи аморални медицински експеримент у људској историји је утоку. А вакцине нису потребне…“ Његове новије публикације о токсикологији показују да… „правно ограничење излагања токсичним супстанцама уопште не штити грађане од њих.“ Јер са перманентним и убитачним зрачењем електросмога, ми се налазимо усред највећег аморалног медицинског експеримента у историји човечанства, будући да нико није изразио сагласност да буде део планетарног теста, спроведеног на отвореном, са стварним перманентним бомбардовањем фреквенцијама, упркос доказима већ 70 година о озбиљним биолошким последицама бежичних технологија.

Говорећи о електросмогу, пандемији и коронавирусу, цитирајући 38 међународне студије као библиографску референцу, Коштоф изјављује да је сада доказано да бежична технологија снижава природну одбрану имуног система, излажући људе – који су већ изложени другим имуно-неуротоксичним агенсима из окружења – вирусима и болестима. А коронавирус, као што се већ десило са САРС-ом у Кини, би био само још један доказ рањивости ослабљеног организма, као и опасности од 5G, 4G, 3G, 2G и Wi-Fi. Решење? Нису потребне никакве вакцине. („Развој вакцина за било који специфичан вирус током епидемије или пандемије (…) је потпуно нереалан због времена наопходног да се вакцине развију, испита њихова ефикасност, као и средњи и дуги период имплементације“).

Прочитајте још:  Дритан слави: Црногорски на албанском



После ексклузивног истраживања сајта OASI SANA сумња се појавила и код Гунтер Паулија (Gunter Pauli), белгијског истраживача и саветника италијанског премијера Ђузепе Контија: 5Г може бити повезан са ширењем Ковид 19 вируса. Паули је то објавио у твиту:

„Наука мора да покаже и објасни узрок и последицу. Међутим, наука прво посматра везе: очигледно повезане појаве. Ми примењујемо научну логику. Који је први град на свету покривен са 5г мрежом? Вухан! Која је прва европска 5Г област? Северна Италија“

CLICK HERE – OASI SANA 5G SURVEY – CORONAVIRUS

Најновији научни рад др. Мартина Пала од 30. марта такође доводи у везу 5Г зрачење и пандемију Ковид-19:

Мартин Л. Пал почасни професор Биохемије и Основне медицине на Вашингтон Стејт Универзитету:

5Г ЗРАЧЕЊЕ И ПАНДЕМИЈА КОВИД-19: СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ ПОВЕЗАНОСТ
(Martin L. Pall, Professor Emeritus of Biochemistry and Basic Medical Science,Washington State University: “5G radiation and the COVID-19 pandemic: Coincidence or causal relationship” (Pall, March 30, 2020))[4]

Доносимо одломке:

Први документ (1), објављен од Miller et al., разматра утицај 5Г зрачења на имуни систем и сугерише да 5Г зрачење може појачати развој вируса. На оба ова начина, 5Г зрачење може учинити пандемију Ковид-19 много гором. Други документ (1) је мој и он је део већег рада о последицама 5Г зрачења (2). Он почиње са историјом 5Г у Вухану, Кина, епицентром Ковид-19 епидемије.

Вухану Кини је први 5Г „паметни град“ и у њему је први „5Г ауто пут“, где се зрачење користи за тестирање ауто-пилотских возила. Око 10.000 5Г антена је инсталирано и активирано у Вухану 2019, са отприлике 75-80% њих у последња два ипо месеца 2019.године. Епидемија је откривена почетком та два ипо месеца и постала је много опаснија са изузетно великим бројем болесних и мртвих крајем 2019. То, наравно, може бити случајност. Смртност у другим деловима Кине од Ковид-19 инфекциј је била значајно нижа него у Вухану, где има неупоредиво више 5Г антена (Xu et al., BMJ 2020;368:m606) – то такође може бити случајно.



Јужна Кореја, која је имала највећу епидемију изван Кине, има огроман број 5Г антена по целој земљи. Миланска област у Италији, која је тренутно највећи епицентар у Европи, такође је 5Г центар. Област Сијетла, која је најгора у САД по том питању, је такође 5Г област. Град Њујорк највећи епицентар болести, је такође 5Г град. Ови центри епидемије изван Кине нису предмет мог рада, али ови подаци су тачни.

Прочитајте још:  Како је СВО "укинуо" ковид у Европској унији

Опет кажем, локације епицентара епидемије у 5Г областима могу бити случајне.

Табела1: Ковид 19 случајеви и смрти у 4 области северне Италије, 26. март 2020.
Како смо дошли до овога? Многи независни научници, укључујући и мене, смо се борили за то да не би требало пуштати 5Г мрежу док не постоји озбиљно тестирање биолошке безбедности на праву 5Г радијацију са свим њеним опасним променљивим пулсевима. Међутим, индустрија је одбила да уради независно 5Г тестирање и ФЦЦ (FCC) и друга регулаторна тела су одбила да ураде такво тестирање. Штавише, „безбедносна упутства“ за EMF (Електромагнетне фреквенције), која би требало да нас штите од здравствених утицаја ЕМФ зрачења, како су показала 8 различитих веома цитираних студија, су озбиљно омануле да предвиде биолошке ефекте. Самим тиме, оне нису у стању да предвиде безбедност (3) Из тога произлази да су сва уверавања о безбедности заснована на овим „безбедносним упутствима“ – превара. Због тога не постоји ни један једини доказ да је 5Г безбедна мрежа, а постоји много доказа да није безбедна.

Електромагнетна поља, укључујући и високо пулсирајућа и самим тиме јако опасно 5Г милиметарска зрачења, раде преко активације волтажно-усмерених калцијумских канала (VGCCs) са активацијом VGCC, која производи 5 различитих ефеката, од којих сваки има улогу у стимулисању развоја и ширењу коронавируса (1,2):

1. Excessive intracellular calcium (Претерани унутарћелијски калцијум)

2. Oxidative stress (Кисеонички стрес)

3. NF-kappaB elevation (Повећање NF-kappaB)

4. Inflammation (Упални процеси)

5. Apoptosis (programmed cell death) (Програмирана ћелијска смрт).

Преовладавајући узрок смрти у Ковид-19 епидемији је запаљење плућа а сваки од ових 5 ефеката има улогу у њој, и то тако да сваки од њих може јако повећати проценат смртних случајева у овој епидемији. Врло је могуће да 5Г зрачење веома појачава ширење епидемије, као и број смртних случајева појединаца.

По мом мишљењу, 5Г радијација због тога веома јако потпомаже Ковид-19 коронавирусну пандемију као што је 5Г и главни узрок смрти и запаљења плућа уопште. Према томе, важна мера јавног здравља би била да се искључе све 5Г антене, нарочито мале ћелије 5Г антена у близини наших кућа, школа, пословних простора, храмова и болница…



Martin L. Pall, Professor Emeritus of Biochemistry and Basic Medical Science,

Washington State University

[1] http://www.electrosmogprevention.org/

[2] http://www.electrosmogprevention.org/

[3] https://ehtrust.org/wp-content/

ГРУПА НАУЧНИКА ДОКАЗАЛА ДА 5Г ИМА СВЕОБУХВАТНИ УТИЦАЈ НА ИМУНЕ ФУНКЦИЈЕ И УБРЗАВА РАЗВОЈ ВИРУСА[5]
У августу 2019. група угледних научника је упозорила да научна литература има јаке доказе да 5Г микроталасна и милиметарска емисија таласа има „системски утицај на имуне функције и убрзава развој вируса“ у званичном чланку.[6] У овом тексту, већи број научника и лаика осећају да постоји веза између 5Г и коронавируса. Научничка упозорења су игнорисана од стране индустрије и влада прошле године. Сада, у марту 2020. имамо пандемију, која је уследила после иницијалног пуштања 5Г мреже у Кини, а Вухан у Хубеј провинцији је епицентар и 5Г пуштања и извор Ковид-19 коронавирусне експлозије у децембру 2019. Ово су тезе рада:

Прочитајте још:  КОЛИКО ИМА ЗАРАЖЕНИХ У СРБИЈИ? Прекините да фалсификујете податке!

– 5Г инфраструктура обара имуни систем, као и излагање бежичној микроталасној радијацији.

– 5Г фреквенције изазивају убрзано размножавање вируса.

– Вухан у Кини је био први „паметни град“ (smart city) на свету са 10.000 малих ћелија које су примењене и активиране у последња два ипо месеца 2019. што је тачно време када се појавила епидемија коронавируса Ковид-19…

Наводимо још један нови научни рад који указује на везу између 5Г и ковид-19 у САД:

Др. Магда Хавас



ДА ЛИ ПОСТОЈИ ВЕЗА ИЗМЕЂУ ОБОЛЕЛИХ/МРТВИХ ОД КОВИДА-19 И 5Г У САД?
…Ја сам поредила број оболелих, мртвих и тестираних на Ковид-19 на милион становника у државама са и без 5Г и ево шта сам нашла (Табела 1).

Просечни број (позитивно) тестираних на Ковид-19 на милион људи је сличан односу држава са 5Г и без 5Г. Случајеви позитивних на Ковид-19 на милион људи су 95% виши, а смртни случајеви су 126% виши у државама са 5Г, него у онима без 5Г.

…Sage and Kerst (March 27, 2020) нам дају листу од преко 20 научних радова који доказују да постоји „поремећен имуни систем као последица изложености не-јонизујућем зрачењу ниског интензитета (радиофреквентном зрачењу)“ Ово се појављује на свим нивоима доста испод FCC мера.

Научници већ неко време потписују петиције и апеле[7] да се забрани развој и примена 5Г технологије и да се успоставе безбедније процедуре за радиофреквентно зрачење, који ће заиста штитити људе. Али нико их не слуша…То значи да ћемо имати повећање хроничних болести међу младима и старима, као и већу подложност биолошким векторима од стране бактерија, вируса, гљивица и паразита. Телу треба много више енергије за излечење када је непрестано бомбардовано радиофреквентном радијацијом (RFR).

Такође, са бројним 5Г „малим ћелијама“ антена, које ће бити постављене на улично осветљење и саобраћајне знаке, као и на бандере поред кућа, бићемо изложени још већем зрачењу. Ово је један од разлога зашто су научници толико забринути.



Home Page

Превод и приређивање: Православна породица, април 2020.

1. https://www.globalresearch.ca/

2. https://principia-scientific.org/

3. https://translate.googleusercontent.com/

4. http://www.electrosmogprevention.org/

5. http://www.electrosmogprevention.org/

6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

7. https://www.jrseco.com/

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “5Г мрежа – научно доказано оружије геноцида

  1. TEK POSLE PROBNOG PUSKA U SRBIJI(POSTO SMO MI POLIGON-LABOLATORIJA)ZNACE SE STETNI EFEKTI.

    LICNO CE PAMPERS-ZVALAVKO DA SE OBRATI”TUDJOJ NACIJI SRPSKOJ NA TU TEMU”.
    A.MOZDA CE USTASKA SPERMUSA DA MU PIMOGNE.
    “MI SMO ZA NJIH TUDJA NACIJA”……ZA POGANE IZDAJNIKE DA BUDE JASNO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *