Активистима СНС-а “цртали” како да протестују

1

(Фото: СНС)

Иако је Србија вероватно једина земља на свету у којој власт прави протесте против опозиције, овде је све могуће. А након што су грађани Србије одлучили да гласном буком покажу незадовољство режимом Александра Вучића, странка на чијем је челу управо и председник државе, решила је да протестује против – Драгана Ђиласа, опозиције и грађана. А ево како је СНС јуче организовао своје чланове у овој акцији.

Наиме, СМС порукама чланови Српске напредне странке обавештавани су о акцијама припреманим за синоћ.

– Важно, имамо 30 звучника на располагању вечерас. Јавите ми одмах коме требају и јавите ми колико њих сте организовали за вечерас. Подразумева се да пуштате ове снимке тамо где ови лупају – писало је у једној поруци.

“Ови” што “лупају” су незадовољни грађани Србије, који више не могу да ћуте. С тим што су они сами изашли на прозоре и терасе да покажу незадовољство, без да им за то требају СМС поруке. Такође, незадовољни грађани не морају да се правдају никоме, како су то дужни у СНС штабу.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Овако изгледа припрема за вечерас у једном делу БГ. Овако би требало имати пресек за све где ћемо да радимо. Напомињем опет, радимо само тамо где ови лупају у лонце, не пуштамо ништа где они не праве буку у 20.05. Треба да снимимо вечерас у 20.30. Снимке шаљете мени, пошто морам да их шаљем за ИО – гласило је упутство члановима Српске напредне странке.

Materijal Foto: Printscreen

А као материјал за поменуте акције, активисти СНС-а су ширили аудио снимак са садржајем “Хеј, хеј Ђиласе, врати паре, лопове”.

Прочитајте још:  ПОНАВЉАЈУ СЕ ИЗБОРИ У ВАЉЕВУ: Поновно гласање на 9 бирачких места

– Среда, четвртак и петак тачно у 20.30 сви треба да скандирамо или пустимо ово у трајању од 7 минута. Или пустити радио Пинк 91,3Мхз. Ову поруку НЕ ШИРИТИ ДАЉЕ!!! – писало је у обавештењу.

Kада је у питању радио “Пинк”, активисти су и за то добили обавештење.

– На радију Пинк среда, четвртак и петак тачно у 20 и 30 трајање 7 минута, сви који излазе да певају нека имају радио, фреквенција 91,3 МХз. Са што више зграда и да наши праве што већу буку да скандирају и пуштају ово. Дакле од сутра увече. Kо не пушта преко радија, може и преко свог телефона, може са компа, лаптопа (нпр. лаптоп на терасу, увезати и додатне звучнике и пуштати тако) – гласило је обавештење.

Ništa bez Pinka Foto: Printscreen

И поред свих обавештења, подршке и логистике целе странке, јуче у 20.30 минута активисти СНС-а нису успели да задиве грађане Србије. Напротив, обрукали су се. Са друге стране, незадовољни грађани су направили можда и највећу буку у 20.05, откако је овај вид акције започет.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Активистима СНС-а “цртали” како да протестују

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *