ХИТ Вучић: Никад није било више опозиционих медија!

Александар Вучић (Фото: РТС)

„Људи, дајте мало Вучића на ТВ, не можемо више да гледамо ову опозицију“, реченица је коју сасвим сигурно у Србији нећете чути. Ипак, председник Србије Александар Вучић тврди другачије.

– Ако погледате људи, никада они који су били против власти нису имали ни приближно толику ни медијску подршку, ни присуство у јавности, никада у историји вишестраначког парламентаризма у нашој земљи од 1990. године на овамо – рекао је председник Вучић.

И то је тачно. Kако доводити председникове речи у питање? Зар овај народ не види да се са екрана не скидају Ђилас&Шолак тајкунска компанија, у пакету са „пропалим наркоманом“ Трифуновићем и „НАТО“ Јеремићем. Овај опозициони блок води тако бруталну кампању против власти, да је невероватно да нико неће председнику Вучићу да пружи прилику да одговори. Срамота.
Због тога он мора да организује протесте. Због тога он мора да изведе присталице да пале бакље усред полицијског часа. Да се буне. Да изврше притисак на јавност, не би ли власници националних фреквенција најзад попустили и отворили врата председнику Вучићу да и он каже шта има.

Међутим, оваква слика и оваква стварност почели су некако да бледе у последње време. Изгледа да микрофон који користи председник све више шушти. Све мање до народа допиру ове и овакве изјаве, а све је гласнија нека бука коју производе грађани. Те буке нема на националним фреквенцијама, нити на Радио-телевизији Србије. Та бука дигнута је против ове паралелне стварности…

Идеја да опозиција никад није више била заступљена у медијима може бити и тачна, јер председник самом себи изиграва и бира опозицију. У јутарњем појављивању председник Србије је власт, а у вечерњем Александар Вучић је опозиција. У међувремену, у медијима се појављује још представника опозиције, а лидер међу њима је Аца Лукас.

Онда ни не чуди што грађани буком у 20.05, покушавају да нађачају ове учеснике политичке сцене у Србији.Директно

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.