Исплата 100 евра почиње 1. јуна

Пријава грађана за помоћ од 100 евра почеће око 15. маја и трајаће до 5. јуна, а исплаћа ће почети 1. јуна, објавило је Министарство финансија на свом Инстаграм налогу.

Право на 100 евра помоћи из Пакета мера има око 5,5 милиона грађана Србије,

Kако се наводи, Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона.

View this post on Instagram

Право на 100 евра помоћи из Пакета мера има око 5,5 милиона грађана Србије. Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона. Број телефона биће објављен пред 15. мај када почиње да ради контакт центар. Приликом позива или онлајн пријаве биће неопходно да оставите име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке у којој већ имате рачун, или у којој желите да вам наменски рачун буде отворен.

A post shared by Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) on

Број телефона биће објављен пред 15. мај када почиње да ради контакт центар.

Приликом позива или онлајн пријаве биће неопходно да грађани оставе име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке у којој већ имају рачун, или у којој желе да им наменски рачун буде отворен.Нова економија

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.