Сергеј „нашао“ новац па излази на изборе

Сергеј Трифуновић

Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић најавио је у видео поруци да је могуће да ће тај покрет изаћи на следеће парламентарне изборе.
Он је навео и да је “нашао новац” за регистровање странке и да ће лично учествовати у прикупљању потписа.

“Молим вас да сви останете у контакту телефоном и да се спремате јер ово ће се у једном тренутку завршити – вероватно крајем маја или почетком јуна. Просто треба бити спреман да се буквално фузионишемо у једном дану… Дакле онако војнички спремни”, поручио је Трифуновић у видео обраћању које су поједини медији објавили.

Он је додао и да је могуће да ПСГ изађе на изборе, “кад год буду расписани”. Kако је рекао “као што му је раније осећај говорио да не треба изаћи на изборе, сада му говори супротно – да има смисла изаћи и растурити”.“Да вам кажем да је врло могуће да ми на следеће изборе изађемо кад год они буду расписани, јер ми се чини да то има смисла. Људи ће бити утучени и прилично ће им до*издети ова ситуација. Неки мој осећај, као што је раније говорио да не треба изаћи, сада мислим да има смисла изаћи и растурити. Живимо као да ће 500 година бити мир, а спремајте се као да ће бити рат, како је друг Тито говорио”, казао је Трифуновић.

Добра ствар, како је рекао, је и то што је “нашао новац” за регистровање странке.

“Ваш председник је нашао новце за регистровање странке. Ја хоћу да ми скупимо 10.000 потписа, нећу да купујемо странку. Лично ћу да идем од врата до врата и да учествујем у прикупљању потписа”, поручио је Трифуновић.Подсетимо, ПСГ је у јануару донео одлуку о бојкоту избора који су били заказани за 26. април. Међутим, након прекида изборних процеса поједини чланови опозиције су истакли да треба преиспитати одлуку о бојкоту.

Не тако давно, сам Трифуновић био је врло оштар према онима који су раније најавили излазак на изборе, те је критиковао оне појединце из опозиције који су подржали идеју о изласку на изборе.Вебтрибуне

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.