КРЕСОВИЋ: Следећа пандемија биће пандемија глади! Милиони миграната из северне Африке прећи ће на тло Европе! (ВИДЕО)

Мигранти из Турске покушавају да се докопају Европе (Фото АП - Е.Г.)

Гост Славија инфо ТВ био је новинар и публициста Томислав Кресовић. Он је објаснио због чега је сатанистима и осталим тајним друштвима битно закључавање, као и ширење страха од болести.

– Једна од битних ствари је удаљити човека од Бога како би Сатану лакше касније прихватио. За то ће им бити потребно да у овој фази избаце готовину из употребе, јер је електронским плаћањем далеко лакше контролисати становништво. Контролу људи тајна друштва вршиће преко машина. За ту намену поставили су у великој већини земаља па и у нашој своје послушнике који се најчешће налазе у области технологије, дигитализације и медицине. Они ће диктирати политичарима како да се руководе а ови ће то оправдавати под изговором струка је тако рекла. Вухан је модел по коме ће се радити ове ствари док се не постигне потупна контрола над људском расом. За то је неопходна и контрола медија како и исмејавање слободоумних људи, сматра Кресовић.
Вирус је велики профит за појединце а он је навео и очигледне примере како смо опљачкани на основу приче о вирусу и препорука струке.

– Корпорације ће у будућности владати и то највише имагинарним страхом. Везе тајних друштава у случају код нас Ротари клуба и струке је више него очигледна али је информација недоступна широким народним масама. Следећа пандемија биће пандемија глади кад ће милиони миграната из северне Африке прећи на тло Европе.

Кресовић је навео и да само неколико породица управља светом а то су Сорош, Рокфелер, Гејтс, Ротшилд и Клинтон а да је Ватикан један од главних центара моћи, други финансијски је Лондон док је војни и политички Вашингтон. У емисији је било доста речи и о земљама у региону и њиховом деловању у Србији, Косову и Метохији и тајном пројекту Ватикана Интермаријум.

ПравдаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.