БАБА ВАНГА ПРЕДВИДЕЛА КОРОНУ И УБИСТВО ПУТИНА! Прво се већ десило, а ово је датум од којег Русија страхује!

1
Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Баба Ванга, или ако вам је драже “балкански Нострадамус” како је назива цео свет, предвидела је индиректно и појаву коронавируса.

Нешка Стефанова Робева (73), позната бугарска гимнастичарка која је пред смрт Баба Ванге разговарала с њом, потврдила је да је она рекла да ће у овом веку да се појави нешто што ће цело човечанство да сруши.

Корона је бугарска реч која значи круна и везује се за руско вођство у земљи. Робева је додала да је мислила да то значи да ће Бугарска бити под руским вођством, а тек сада је схватила да су се баба Вангине речи односиле на КОВИД-19.Изненадна појава вируса навела је многе теоретичаре завере да потраже наднаравно објашњење које стоји иза њега. На Твитеру су већ неколико недеља актуелне приче да је Баба Ванга видела коронавирус, баш као што је предвидела да ће Барак Обама бити председник Америке, да ће руска подморница Курск потонути 2000. године, као и да ће разорни земљотреси сваке године рушити по један део света.

За Доналда Трампа је рекла и да ће се разболети од мистериозне болести, тако да је могуће да је тада мислила и на коронавирус. На срећу, председник САД је и даље жив и здрав.

Оно што највише уноси немир у свет је што је Баба Ванга наводно за 2020. предвидела крај света, убиство председника Русије Владимира Путина и цунами за Нову годину, али не зна се где.Шта је још предвидела Баба Ванга?
До 2025. године смањиће се популација због промена у Земљиној орбити, па ће јако мало људи живети у Европи.

До 2084. године оживеће природа.

До 2088. имаћемо нове животињске врсте које ће плашити људе и изазивати смрт.

Године 2097. свету ће претити нова епидемија.

Године 2125. Мађарска ће примити сигнале из свемира.

До 2164. животиње ће развити свест.

Године 2167. добићемо нову религију.

До 2196. године жута и бела раса ће се помешати.

Године 4599. људи ће постати бесмртни.

Крај света је предвидела за 5079. годину.objektiv.rs

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.