Британска штампа оптужила Новака Ђоковића за промоцију „псеудонауке“ и „смећа“

1

Новак Ђоковић (Фото: ЕПА/Фернандо Виллар)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић критикован је у тексту објављеном у британском „Телеграфу“ због начина на који бира госте у свом Инстаграм лајву током пандемије вируса корона и тема којима се бави.

Гири Нејтан у ауторском тексту за „Телеграф“, између осталог, оптужује Ђоковића да се са својим гостима на Инстаграму бави „псеудонаучним” темама.

У првом делу текста он је Ђоковића похвалио због гостију које је у почетку доводио у свој лајв, као и због пласирања идеје о помоћи нижепласираним играчима.



Нејту је, међутим, засметало Ђоковићево противљење вакцинацији, али и то што је у једном од својих лајвова угостио иранског нутриционисту Шервина Џафаријеха.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Са Џафаријехом је, како тврди аутор текста у „Телеграфу“, промовисао псеудонауку и рекламирао производе Иранца, за које британски новинар каже да су „смеће“, пренео је Танјуг.

Највећа штета коју Ђоковић наноси је, како даље тврди Британац, то што такве ствари јавно објављује као један од најпознатијих спортиста света, а поготово као један од најбогатијих и најутицајнијих Срба.



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Британска штампа оптужила Новака Ђоковића за промоцију „псеудонауке“ и „смећа“

  1. Па шта друго може да се очекујеод педерских енглеза. Не осуђују своју круну због убијања и отмице деце на оргијама које организује та њихова круна. Постоји снимак како дете искаче са прозора на спрату њиховог двора и до дан данас нико о томе не пише нити критикује а другима знају да паметују. Море говна педерска ускоро ећ вам се заврешити те ва ваше оргије па у затвор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *