Антихристови апостоли – малим корацима улазимо у Апокалипсу

0
Доина Мурешан Кармен (Кармен Хара)
Фотографија: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Doina_Carmen_Mure%C8%99an_(Carmen_Harra).jpg

Познати брачни терапеут и психолог др Кармен Хара, рођена у Румунији пре 65 година, али данас живи у Мајамију (САД) и пре који дан путем сателитског преноса гостовала је у једној популарној румунској ТВ емисији, којом је приликом водила разговор са хиљадама Румуна о проблемима данашњег времена. Дотакнуто је доста актуелних тема које оптерећују данашњи свет, као напр., како је рођен КОВИД-19, и колико ће трајати? Како ће се болест проширити широм планете, затим како је (и да ли) пандемија повезана са кинеским лабораторијама?

Шта је са ванземаљцима?

Да ли је тачно да је Румунија божанскa и заштићена?

Да ли је тачно да ће се цео политички систем срушити и хоће ли још бити евра и долара?

Да ли је тачно да се свет више неће фокусирати на новцу?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли је тачно да КОВИД-19 нестаје наредне године и шта ће се десити на јесен?

Да ли ће бити уличних нереда и демонстрација и да ли ће владе појединих држава падати?

Да ли би Румуни требали напустити Европску Унију и шта ће бити са кризом?

Али, оно што нас је у овом случају заинтригирало је, шта ће се десити са црквама и нашом православном вером? Тим боље што је евидентно, дотична госпођа повезана са извесним тајним друштвима која вуку одређене потезе, круцијалне за глобални живот. Стога би могли рећи, да она као њен гласноговорник, зна да светска елита жели увођење Новог светског поретка, а њен ће вођа бити – Антихрист!

Другим речима: малим корацима улазимо у Апокалипсу.

Ево транскрипта онога што је речено о новој религији и појави новог верског вође (почев од минуте 19:53):

“Црква много трпи. Тако да, пад материјалног система повезан је са великим концептуалним променама религије. Увек сам говорила да се у оваквим временима рађа нова религија, а тада отприлике у човечанству се појављује и нови духовни вођа. Пре 2000 година појавио се Христос, док сада, до 2033. године, појавиће се још једна особа која ће доћи да просветли човечанство, коме је, осим ових политичких лидера, потребан вођа са духом, визијом и душом. Њега још увек немамо, али имаћемо га ускоро. Али то ће довести до мутације у концепту религије.”

Прочитајте још:  Како је Њутн уз помоћ Велике пирамиде предвиђао библијски крај света

“Цркве ће почети да се полако отварају, али више никада неће бити онако како је било. Чак и ако људи желе да иду (у цркве), желе да узимају учешћа у богослужењима и покушају да верују у исти концепт, то ипак неће бити то и нечег ће бити у ваздуху што треба да се промени… осетићемо ову промену. Мислим, да ће нас ово вратити новој религији која уједињује човечанство. Човечанство је било раздељено од различитих богова, различитих веровања и сада се враћа јединству.”

“Реч “религија” означава “окупљање”, али религија је у читавом свету овај концепт потпуно уништила. Људи се међусобно боре због различитих богова… ово се даље не може наставити. И овде је јединство концепта религије, који је врло позитиван, рађајући, изван хришћанства, нешто сасвим друго.”

Довде сам некако одслушао њене речи, али више нисам био заинтересован, јер знам да је резиме њеног предходног интервјуа. Ево, на пример, могу да прочитам у чланку пророчанство Кармен Харе: “Нови месија је рођен 30. априла 2000 године. Да, то је тачно датум када су православни хришћани славили васкрсење Исуса Христа. Када напуни 33 године, исте године као и Исус када је умро, наставиће ствари тамо где их је Спаситељ оставио, са мисијом да нам још једном помогне. Он ће се појавити 2033. године, на крају преласка из доба Риба у доба Водолије, што је доба светлости, такође познато и као Соларис. (…). ” https://www.cancan.ro/profetiile-lui-carmen-harra-noul-mesia-s-a-nascut-de-pasti-cand-va-implini-33-de-ani-el-va-20118678

“Човечанство ће се ујединити око једне религије и окупити се у духовном братству под истим Богом. Око 2023. године у азијском свету појавиће се нови, негативни вођа. (…) “, написала је Кармен Хара у својој књизи„ Дешифрирање судбине.

“Од 2100 године, на Земљи ће владати мир”.

Прочитајте још:  Митрополит Флорински Августин (Кандиотис): „Наступиће време, када ће људи бити слични жабама“.

Популарна видовњака такође је говорила и о духовној еволуцији човечанства, теми коју милиони људи широм света посматрају са великим скептицизмом.

“(…). Почевши од 2100 године, на Земљи ће завладати мир. Увидевши да требају направити велике промене, људи ће почети мењати свој начин размишљања и понашања, а политичари више неће бити једини и главни фактор који ће утицати на масе.”

“Знајући да нас Универзум (Васељена) подржава, свако од нас мора се посветити промени старих навика, елиминисању условљавања и откривању нових начина размишљања, вере и односа према другима. Живимо у времену буђења. Можемо одабрати да се развијамо (еволуцију) – баш као што нас код Универзума форсира – или се можемо супроставити расту и променама.”

“Али ако лакше прихватимо да је промена динамика живог бића, то ће нам бити лакше да трансформишемо и пребацимо своју људску породицу из сенке страха у Светлост љубави, каква нам је дата “, закључила је јасновидица на крају свог дела, који је продат у милионима примерака.”

Очигледно је на чију воду вештица Кармен Хара наводи воду: на Антихристову. За оне који су нови у овој области, назвао сам је вештицом, јер то значи астролог… зато што је сваки вид врачања и “предвиђања”, страшни грех… Немојте бити преварени, бежите од ње, без обзира како се звала: црна магија, бела, чари, астрологија и друга лутања Њу ејџа.

И у последње дане чућете све више и више хвале о Антихристу, а ово је тек почетак.

Ко је Кармен Хара?

Кармен Хара (право име Дина Кармен Мурешан) рођена је 1955 године у Румунији у области Трансилваније, а баш је то родно место чувеног вампира и грофа Дракуле, и то јој је уједно била одскочна даска да је убаци у окултни свет.

Она се затим 1983. године преселила у Сједињене Америчке Државе и постала један од најпознатијих видовњака нашег времена. Сем румунског језика, ког говори течно, влада са још пет страних језика: енглеским, француским, италијанским, мађарским и немачким и сертификован је хипнотерапеут, астролог, нумеролог и астрофизиолог.

Прочитајте још:  ФБИ је изједначио америчке католике са "домаћим терористима"

Сву ту црномагијску харизму коју је понела из те мистичне и паганске покрајине, успела је презентовати глобалној елити, која је такође врло сујеверна и веома држи до “карме”, па је и госпођа Кармен Хара, управо ушла у ово друштво помоћу своје познате књиге “Свакодневна Карма”, продате у неколико милиона примерака, постала међународни бестселер и преведена на преко 20 језика.

Такође верујемо, да све што овде јавно износи, морамо узети не са дозом сумње, већ врло озбиљно, будући да је, као што и рекосмо, гласноговорник елите, чије планове ова госпођа “пророкује”!

Наравно, вирус ће елити послужити да испуне план који је овде обелоданила госпођа Кармен Хара, јер у принципу, сви у себи имамо трилијоне вируса, док имунолошки систем нас одржава у животу, а вакцине су се показале изузетно штетним, амерички истраживач је отишао у затвор кад је желео да каже истину. Сигурно да видимо да је “пандемија” само изговор за потпуну контролу човечанства, зашто би свет требало да буде тестиран, карантиран и заустављен од било каквих активности, злоупотребљен? Јер здрави део света сада је умртвљен и доведен у опасност. Ако је човек болестан, одлучи да остане код куће сам или да се лечи тамо где жели и са оним што жели, то је друга ствар, али није нормално да све здраве људе стављају у карантин, морате бити ментално болесни да бисте пристали на тако нешто. Ако је стварно толика опасност, постављамо питање, како је човечанство тако дуго живело без икаквог уређаја за детекцију вируса високих перформанси?

Одговора наравно нема, нити ће га бити.

Наше је спасење дакле у Сину Божјем, нашем Спаситељу који је дао свој живот за грехе целог човечанства.

Свако добро, будите благословени и здрави, духовно и телесно!

Аутор: Славиша Лекић
теолог, мисионар, свештеник и професор
(са румунског симултано превео и коментарисао)

______________________________________________________________________________

Извор:

Profețiile lui Carmen Harra: “Noul Mesia s-a născut de Paști! Când va împlini 33 de ani, El va…”

https://www.edocr.com/v/vap5ejyl/globaldocuments/34833024-CarmenHarra-Svakodnevna-Karmapdf

https://thriveglobal.com/authors/carmen-harra/



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *