Исповест девојке коју је ударио банати напредњак

0

Ана Неделкоски, девојка коју је претходне вечери испред Скупштине Србије ошамарио симпатизер СНС, у разговору за портал Нова.рс наводи да полиција није хтела одмах да реагује због физичког насртаја на њу и да је обична препирка била разлог због чега ју је поменути човек напао.

Она наводи да је на јучерашњи скуп испред паралемента дошла заједно са сестром и зетом. Kако каже, из знатижеље да види шта се то догађа испред Скупштине Србије.

“Стали смо са стране, а присталице СНС су прешле на део платоа где су стајали људи који нису њихови симпатизери. Били су сви пијани и ођедном су почели да вичу ‘Ацо Србине’, ‘Ђиласе лопове’, а онда су други људи, који су се налазили са стране и којих није било много, почели да скандирају ‘Вучићу лопове’. Дошло је до мањег кошкања, један човек је одгурнуо мушкарца који се налазио одмах до мене. Ја са им тада рекла да нису нормални, да су пијани и да су узели паре да би дошли испред Скупштине. Онда су они мени почели да добацују”, описује она како је отпочео инцидент.

После тога је, како каже, настала кратка расправа, а све је ескалирало кад је она гласно рекла да је Александар Вучић лопов.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Један од њих ми је рекао да то поновим, што сам ја и учинила. Kад сам то рекла, он је почео да цепа ствари са себе и залетео се на мене и из све снаге ми ударио шамар преко левог уха”, објашњава она, додајући да је после тога настао метеж.

Прочитајте још:  СНС одштампала заштитне маске "За децу Лесковца"!

“У читаву гужву је улетео мој зет, пошто је мене тај човек ухватио и стегао јако. Kренуо је да ме вуче и покидао ми ранац који сам носила са собом. Зет је пришао да ми помогне како би спречио овог човека да ме обори, јер имам сломљено колено и могао је да ми направи много гору ситуацију”, казала нам је она.




Неделкоски објашњава да је после тога група присталица СНС одвукла нападача.

“Онда је дошла Жандармерија, а ми смо се повукли. Помислили смо да ће они кренути да туку људе и да неће питати ко је ко”, наводи она.

Полиција која је обезбеђивала скуп није хтела да одмах ухапси нападача

Неделкоски додаје да полиција која је обезбеђивала скуп, упркос њеном инсистирању да реагује, то није учинила.

“Неки људи су ми пришли и рекли да су снимили читав догађај. Ја сам покушала да ступим у контакт са полицијом и пришла сам првом полицајцу ког са видела и питала га коме да се обратим због напада који се управо десио. Он ми је рекао да не зна. Kад је дошла Жандармерија, људи су показивали на нападача и говорили да ме је он ударио, али они су то игнорисали потпуно. Уопште нису желели да реагују. Због читаве ситуације сам ‘полудела’ и пришла припадницима Жандрмерије и упитала их ко је њихов надређени. Они су окружили једног човека којег сам питала да ли је он главни, на шта ми је он одговорио са ‘бежи одавде’”, описује Неделкоски.

Kако наводи, тек пошто се повукла из масе, њој су пришла тројица инспектора у цивилу и питали је шта се догодило.

Прочитајте још:  Јуткин школски друг: Злостављао је и моју ћерку




“Представили су се као инспектори из МУП Стари Град. Док сам разговарала са њима, нама је пришло неколико људи који су рекли да ће бити сведоци. Њихов савет је био да одем у било коју здраствену установу, која није Цовид амбуланта, како би добила потврду да ме је тај човек ударио”, описује она, додајући да је послушала полицајаце и обавила преглед на Војномедицинској академији:

“Након обављеног прегледа, отишла сам у ПС Стари Град где са давала изјаву до један ујутру. Након што сам завршила разговор, један од инспектора ми је показао фотографију личне карте нападача и ја сам потврдила да ме је та особа ударила. Они су ми тада рекли да је он већ ухапшен и приведен.”

Физички сам добро, али се осећам понижено

Наделкоски је испричала да је због последица напада осећала једно време бол у левом уху, али да се сада осећа добро, ипак, она не крије своје разочарење због онога што јој се догодило претходне вечери.

“Осећам се понижено. Дошао је један пијан човек, који и није из Београда и ударио ми шамар. Прошао је поред полиције и нису га одмах ухапсили”, рекла је она.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *