Могућа наплата путарине на Ибарској магистрали

1
путарине

(Фото: В. Веизовић / Васељенска ТВ)

Директор „Путева Србије” Зоран Дробњак изјавио је да се тражи начин да се растерети саобраћај тешких камиона Ибарском магистралом, те да постоје идеје да се можда уведе плаћање путарине на магистралним путевима.

Ибарском магистралом, каже, саобраћа доста тешких возила, уместо да, ради безбедније вожње, иду ауто-путем.

Дробњак истиче да, упркос саобраћају на ауто-путу „Милош Велики”, на Ибарској магистрали има возила, те да ова деоница није у великој мери растерећена, а да је била и да ће остати опасна, шпреноси Танјуг.

Политика.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Могућа наплата путарине на Ибарској магистрали

  1. I pod hitno morase uvesti zakon o vojnom roku svaki gradjanin je duzan da odsluzi vojni rok do svojih 35 godina najkasnije zato moradase stavi jaci zakon konece dasluzi vojsku taj mora u zatvor i .i stace takruna nanasim zastavama kada nemamo kralja stace takruna na pasosima kad mi kralja nemamo dole satim glupostims i psmet u glavu netreba nama evropa nama treba samo pravi covek da bude presednik nase zemlje dazadrzi nasu zemlju nase kosovo i daisteramo emigrante napolje iz nase zemlje ako treba rata daimsmo sakosovom doci cemo svi srbi kuci ako treba dase gine za slobodu nase zemlje gunucemo ali nedamo ni pedalj nase zemlje i tacka .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *