Топ изјаве доктора Несторовића: Они који имају алергије, спадају у интелигентне људе (Видео)

4

Бранимир Несторовић (Фото: Есток)

Kако и у ком тренутку је врсни специјалиста педијатар, пулмолог и алерголог, човек који је живот посветио науци – успео да се пребаци у лик комшије који филозофира о важним животним темама?

Доктор Бранимир Несторовић је у пандемији коронавируса постао предводник разноразних теоретичара завере, али његове необичне идеје датирају много пре тога. Издвајамо највеће бисере међу његовим саветима и теоријама, који ће просечном читаоцу, у најмању руку, звучати надреално.

https://www.facebook.com/watch/?v=763636460704809

Овако говори др Несторовић:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сода бикарбона и медитација против аутоимуне болести

Узимање два грама соде бикарбоне (једном дневно или више пута у току дана) ефикасан је лек за аутоимуне болести. Понекад се сода бикарбона (сода је од содијума, натријума на енглеском) тешко подноси, а добра алтернатива је калијум бикарбонат (он се налази као адитив у разним врстама хране, са ознаком Е501). Наравно, медитација и вежбе дисања имају сличан ефекат, па их је најбоље комбиновати.




Kрпеља угушите кремом

“Ако приметите крпеља у кожи, унутар прва 24 сата, он не сиса. Пошто не сиса, то је безначајно. Значи, прво треба да га удавите. Намажете крему, било коју, ставите преко њега и он ће се угушити после свега пар минута. Онда узмете пинцету и одврнете га”, објашњава др Несторовић за линкТВ иако домаћи стручњаци кажу да “дављење” доводи до тога да крпељ поврати цревни садржај на месту убода и тако убаци бактерије у крв.

Прочитајте још:  Ево шта доноси нова измена закона

https://youtu.be/aGAmASO12oc

Алергија и интелигенција

“Они који имају алергије, спадају у интелигентне људе, показала су нека истраживања”, рекао је својевремено у емисији РТС Ординација.

Тесла и слање предмета у будућност

Теслу нико није разумео шта је радио. Он је још увек испред овог времена. Ми још увек не знамо највећи део онога што је он радо. Он је човек слао предмете у будућност, враћао их назад, то се све зна. То је било 1933. године у Принстону.

Људи с плавим очима су ванземаљци

Једна од занимљивости које нисмо успели да објаснимо је зашто само Европљани могу да имају плаве и зелене очи. До пре осам девет хиљада година сви људи на Земљи су имали црне и смеђе очи, а онда су се ођедном појавиле светле очи. Генетика је ту прилично збунила научнике, показало се да сви људи са светлим очима потичу од једног брачног пара. Значи да сви људи у Европи потичу од тог пара. Научници не знају зашто су се плаве очи појавиле, јер имају гомилу еволутивних недостатака, а још су им већа мистерија зелене очи, које има два до четири посто људи. То очигледно има везе с неким другим стварима. Наиме, једини који имају светле очи ван Европе су становници Папауа Нове Гвинеје, који уједно имају и део ДНK за који уопште наука не може да утврди порекло. Тако се јавила теорија да су они ванземаљци. Kо верује, верује, ко не верује, шта да му радим?




Емоције мењају ДНK

Један од фактора који је најважнији за имунитет је љубав и мажење, јер доводе до лучења хормона окситоцина који има фантастично дејство на наш организам. Мембрана ћелије су као кожа, трпе промене под утицајем.

Прочитајте још:  Шпанско истрaживање открива да вакцинални пасоши немају утицаја на стопу инфекције

Мој деда је гладовао, зато сам ја отпоран на неке болести

“Мој деда је гладовао прелазећи кроз Албанију и то је утицало да ја данас будем отпоран на неке болести. Kомунистичке земље су гладовале, а због тога имамо много мању смртност на истоку у односу на запад”, рекао је у емисији Фокус на телевизији Б92.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Топ изјаве доктора Несторовића: Они који имају алергије, спадају у интелигентне људе (Видео)

  1. Доктор је на добром путу. Боја очију и косе зависе од зрачења и броја сунца. Неке планете, на којима живе људи, имају два или три сунца. Данашња бела раса састављена је од 4 Рода, која су дошла на Земљу пре неколико стотина хиљада година. Најпре су дошли Д-Аријевци светле косе и сивих очију. Затим Х-Аријевци, риђе косе и зелених очију. Па СвјатоРуси, плавих очију и плаве косе. Последњи долазе Расени, пре 260 000 година, косе и очију боје лешника. Бела раса нема црне очи ни црну косу, али имају жута, црвена и црна раса. Ове смо довели пре 40 000 година. Пре 30 000 година доводимо Абориђине и сличне народе. Свака раса или Род, долази са друге планете у нашој Васељени. Посебно у задње време, дошло је до неодговорног мешања међу расама, што је хиљадама година било забрањено.
    Што се тиче негативног фактора, појавио се код потомака од Човечијег Рода и Небеског Рода.

    1. tesko onom koga ti branis 🙂

      mada, sad ovi iz Instituta lansirali model: “brani optuzenog dok ga ne izblamiras nacisto”. tako da u svetu antikontra pase ti i nadimak za kokakola bota 🙂 naravno, ne mora da znaci.

  2. Доктор Несторовић звучи надреално и сумануто само онима, који не читају и не траже истину, већ верују у демонске мантре, зване наука и образовање.

  3. dr Nestorovic je covek otvorenog uma. ja mu na tom putu oprastam i eventualne greske.

    a oni gargamel i strumfeta su sluzincad sistema i izgleda manekeni farmaceutske artiljerije.

    ovo za “emocije menjaju dnk” potrazite kod Dr. Bruce Lipton-a. on to zove ako se dobro secam, epigenetika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *