Срећа па немамо нуклеарну електрану: Водитељка Снежана Дакић постала саветник за нуклеарну енергију!?

1

Након дугогодишње телевизијске каријере водитељка Снежана Дакић променила је занимање, па је сада запослена као ПР у Директорату за радијацију и нуклеарну енергију, ексклузивно сазнаје портал Нова.рс.

“Тачно је, али заиста ништа не бих причала о томе”, потврдила је Дакићева за портал Нова.

Она је пре мање од шест месеци постављена на позицију саветника, али своје радно место из непознатих разлога не истиче у јавности.

“Снежана у фирми ради око шест месеци и успешно извршава свој део посла. Она је ту као консалтинг око њиховог сајта који су подизали и конференције које су радили, па им је Снежана ту била преко потребна. Ускоро јој истиче уговор тако да се још не зна да ли ће је задржати у фирми и шта ће бити с њеном функцијом”, открива извор.
На питање портала Нова како је дошла на ту позицију будући да се скоро 30 година бавила водитељством, није желела да одговори.

“Не бих причала на ту тему. Ако буде било потребе, послаћу вам званично саопштење”.

Снежана је цео живот диктирала модне трендове, а у емисијама се бавила лепотом, те посебно истицала вежбе за обликовање тела и имала најбоље вежбе за “савршену гузу”, а сада је постала саветница за нуклеарну енергију?!
Иначе, на званичном сајту Директората за радијацију и нуклеарну енергију стоји да су запослени у њему посвећени и одговорни за контролу радијационих и нуклеарних активности у земљи, тако да се обављају на сигуран и безбедан начин по становништво и животну средину.

Директорат за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност Србије, основан је као самостално и функционално независно регулаторно тело које врши регулаторне, стручне и са њим повезане извршне послове у области радијационе и нуклеарне сигурности и безбедности, у складу са законом. Наравно, плате добијају из буџета државе Србије.Извор: Нова

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.