У Великој Британији чак 90 напада на 5Г торњеве

1

(Фото: Pixabay)

Званичници у Великој Британији кажу да велики број теорија завере кружи од почетка априла, којима се повезују континуирани здравствени проблеми с тренутним увођењем 5Г технологије. Процењује се да је чак 90 телефонских стубова, од којих не носе сви 5Г опрему, до сада нападнуто широм ове земље.

„Мобил УК“, трговинско удружење за операторе мобилне мреже у Британији, објавило је бројке које илуструју обим уништења у току карантина, пошто теорије завере које круже интернетом повезује 5Г са избијањем пандемије.



Процењује се да је чак 90 телефонских стубова, од којих не носе сви 5Г опрему, до сада нападнуто широм Велике Британије од стране оних који тврде да би уништавање 5Г каблова обуздало ширење заразне болести. Такође су известили и да су особље и кооперанти били изложени застрашивању и насиљу.

„Теорије које се шире око 5Г мреже су неутемељене и нису засноване на веродостојној научној теорији“, рекао је раније за „Скај њуз“ портпарол „Мобил УК“ упозоравајући да би несмотрене приче могле нанети неизрециву штету .
„Мобилни оператери су посвећени одржавању повезаности у Великој Британији“, нагласила је асоцијација, тврдећи да ометање комуникације представља велику опасност у ово бурно време.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Када су почетком априла први пут пријављени напади, премијерова служба за штампу обећала је да ће се позбавити проблемом упозоравајући платформе на друштвениим мрежама:

„Државни секретар би требало да разговара са неким од великих компанија на друштвеним медијима касније ове недеље како би истакао потребу да се заустави ширења онога што је језива теорија завере“, рекао је портпарол позивајући се на више извештаја о „кривичним делима“ вандализам против 5Г стубова“.
Даље је објаснио колико је важна опрема која се тренутно користи за брзе праћења нових случајева:

Прочитајте још:  Албер Ками о куги која прети човечанству

„Људи морају да разумеју да уништавањем ових стубова они заправо угрожавају животе, јер су то мреже на које се ослањају хитне службе.“



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У Великој Британији чак 90 напада на 5Г торњеве

  1. Ovi cionisticki satanisti sto vladaju svetom, normalno da demantuju da ubijaju covecanstvo, a citajuci svasta o koroni, nisam nasao nigde da je iko upozorio da nas prase virusom i ostalim otrovima, sto bioloskim, sto hemijskim iz aviona ? Zar je covecanstvo toliko zombirano da ne poveze razlicite vrste korona virusa u razlicitim zemljama ? Kao da je virus ili vec sta je, padao sa Marsa, a sasvim logicno da je kemtrejels odigrao svoju ulogu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *