ТУРБО ПРОСТИТУЦИЈА: Испливао је ценовник Тијане Ајфон, а када га видите ухватићете се за главу!

3

Тијана Максимовић (Фото: Јутјуб)

Тијана Максимовић (28), односно Тијана Ајфон, која је ухапшена у акцији полиције за подвођене и проституцију док је илегално у чамцу покушала да пређе у Републику Српску са још три девојке, водећи их на масовне оргије са 26 мушкараца, одавно је позната у круговима такозване “турбо проституције”.

Турбо проституција – за разлику од елитне проституције у којој се обрћу много веће суме, али и у којој је и дискреција много већа – подразумева балканску комбинацију старлета и звездица “у покушају”, експонираних по таблоидима и ријалити ТВ садржајима, са муштеријама у виду новокомпонованих богаташа и ликова са оне стране закона, који воле да експонирају своју новостечену моћ и иметак, али и да се хвале “трофејима”.

700 евра за дан

Тијана Ајфон услуге наплаћује по формираном ценовнику, а за сталне муштерије даје и попуст.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како се сазнаје од упућених у овај илегални бизнис, Тијана Ајфон за дан заради 700 евра, а за једну ноћ око 500. То је основни ценовник који се мења у односу на то да ли је посао ван граница Србије, да ли у њему учествује више девојака и мушкараца, те да ли су у питању сталне муштерије и колико су “захтевне”, наводе из Блица.

https://www.instagram.com/p/B6S9vjnlo4T/?utm_source=ig_embed

– На пример, када ради у Црној Гори седам дана, онда наплати 2.250 евра за целу недељу, али захтева смештај и транспорт на вишем нивоу, као и ситне поклоне и вечере током боравка. Од поклона прихвата све: од злата и скупих торби, преко ципела, до телефона – каже извор Блица који је желео да остане анониман.

Прочитајте још:  И ДПС-овски „Цедем“ признао: У Црној Гори све више СРБА!

Он даље објашњава да је Тијана Ајфон “галантна” према сталним мушетријама, али да се истовремено “уграђује” у тарифе других девојака које добију посао на њену препоруку.



– Сталним муштеријама у Београду често да попуст, некада и преполови цену, али када организује друге девојке уме да се угради у њихову тарифу, а своју тада повећава због групних односа. У торби носи сексуална помагала, а те додатне “игрице” наплати и дупло, чак и до 1.000 евра за ноћ ако су муштерије маштовитије – објашњава.

Тијана Ајфон је и пре неколико година на једном снимку говорила о ценовницима, помагалима, али и о проблемима, а шта се тада заправо догађало прочитајте на овом линку.

Тијана Ајфон је у великој полицијској акцији “Кристал” ухапшена у чамцу са још три другарице. Реч је о С. П. (32) из Београда, Ј. Д. (27) из Младеновца, те мало познатијој Софији Гачић (27) из Београда. Све о Софији Гачић прочитајте на овом линку.



Еспресо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ТУРБО ПРОСТИТУЦИЈА: Испливао је ценовник Тијане Ајфон, а када га видите ухватићете се за главу!

  1. Је ли ове треба да буду некоме жене или не дај Боже, мајке?
    Захваљујући проституцији, која је захватила све делове друштва у Србији, а која се 30 година пропагира преко медија, жене се не удају и не рађају децу. Ако није дроља, друштво је сматра назадном и непожељном. Моралне вредности су изругане и прогнане из Србије. Све је на продају, народ и држава. Поремећени и одвојени од Бога. Постали смо дно дна. Како радимо, тако ћемо и да се проведемо. Ко бос по трњу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *