Све оно што верујете да знате али нисте обавештени: Није ова криза то што мислите него нешто друго …

0

Одмах на самом почетку да вас разуверим да знате шта се догађа јер не запажате да је поодмакла Kоронавирусна контрола – безготовинско друштво + надзор + ванредно стање + принудна вакцинација
У октобру 2019. године, група од 15 бизнисмена, владиних званичника и лекара, састала се у Њујорку како би испланирала глобални одговор на светску епидемију никад виђеног и потпуно измишљеног коронавируса.

Три и по сата касније, група је завршила симулацијску вежбу и, упркос њиховим напорима, нису били у стању да спрече да хипотетички коронавирус убије 65 милиона људи.

Измишљени коронавирус у средишту симулације Догађаја 201 (сарадња између центра за здравствену сигурност Јохнс Хопкинс, Светског економског форума и Фондације Билл анд Мелинда Гатес), звао се ЦАПС, а започео је са свињама у Бразилу пре него што се проширио около свет.

Многи од оних који су учествовали у Догађају 201 рекли су да “Биг Тецх” више није платформа, вец́ станица и требало би да интервенише у борби против лажних вести.

Још једна од уобичајених демонизованих теорија завере. План је био да се цензуришу све информације са Интернета, користец́и изговор „лажне вести“, тврдец́и да је ширење лажних информација током ванредног стања вец́и проблем него обично и да то треба зауставити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Безготовинска агенда

Безготовински план је део шеме Новог светског поретка који иде заједно са трансхуманизмом, односно дигитализацијом свега у друштву, укључујуц́и новац, информације и сам живот.

Спровођењем ове мере, безготовинско друштво ц́е моц́и да се контролише, моћи ће да се прате све економске трансакције, омогуц́авајуц́и властима да граде још потпунију слику ко сте, да зауставе сваку могуц́у непослушност или револуцију пре него што се догоди. Такође повец́ава државне приходе кроз порезе.

Прочитајте још:  Како Фајзер уцењује државе у уговорима за вакцине: зарада важнија од живота

На пример, Kина је искористила прилику да испуни план безготовинског новца изјављујуц́и да би папирни новац сада требало да буде избачен из промета због могуц́ности да може да садржи трагове ЦОВИД-19 и тако допринесе ширењу коронавируса.

Kарантин и ванредно стање

Владе уживају у сценаријима ванредног стања, јер су људска права суспендована. Многи глобалисти као што је био покојни Дејвид Рокфелер или СЗО су хвалили ауторитарну Kину као модел Новог светског поретка.

Неке фотографије и видеозаписи који успевају да избегну кинеску цензуру показују полицијсу државу. Италија је прогласила ванредно стање и распоредила своје трупе на улицама, а Шпанија је планирала да прогласи стање узбуне.

Обавезна вакцинација

Пландемија коронавируса пружила је добар изговор владама широм света да смисле један од својих најдражих програма Новог светског поретка: обавезну вакцинацију.

Разлог због којег је ова агенда посебно популарна је тај што омогуц́ава властима приступ људском телу.



Случајно (или не) Kина је 29. јуна 2019. године усвојила закон којим је имплементиран национални програм обавезних вакцинација. Случајно (или не) закон је ступио на снагу 1. децембра 2019. године, само неколико недеља пре него што је епидемија коронавируса постала светска вест.

Бил Гејтс ИД2020: Дигитална идентификација микрочипом

Бил Гејтс, средиште Новог светског поретка, годинама управља генетски модификованим организмима и вакцинама. Мицрософт-ов суоснивач је био део Догађаја 201 који је симулирао пандемију коронавируса пре него што се догодила.

Али Гејтс такође промовише још један контроверзни пројекат: ИД 2020. То је план микрочиповања људи.

Продаје се као „поуздан начин“ испуњавања „темељног и универзалног људског права“: очувања свог идентитета и на Интернету и у физичком свету.

Прочитајте још:  Слава пресела и домаћину и гостима кад су дошли незвани “гости”



С друге стране, имамо Гоогле-ов Нигхтингале пројекат који ц́е имати приступ медицинској документацији, именима и адресама без потребе за консултацијама са пацијентима.

Агенда 2030: Вухан, један од паметних градова Kине

Програм који је укључен у пандемију коронавируса је УН-ова “Агенда 2030”, која укључује “Паметне градове”.

Пре пандемије, Kина је вец́ испланирала који би од њених градова требало да буду пилоти “Паметних градова”. Вухан је био један од њих (што има смисла и зашто је то било место покретања 5Г Kине).

Закључак

Занимљиво је да је церемонија отварања Војних игара 2019. године у Вухану прогласила „Нови свет“, алудирајући на Нови светски поредак и сигнализирајуц́и трансформацију друштва, још један траг да је цео овај догађај припремљен.



Остаје међутим нејасно зашто је Трамп дошао у сукоб са “Светском здравственом организацијом” (СЗО). Такође је нејасно и то зашто је Kина понудила дупло више новца за финансирање СЗО после најаве Трампа да ће им обуставити финансирање.

Ту су очигледно веома сумњиве ствари. питање је и зашто је Трамп ушао у приватни рат са Бил Гејтсом који је веома близак са кинеском владом и има своју лабораторију у кинеском Вухану одакле је потекао вирус.

Такође, све одлике тоталне контроле као што су надгледање, укидање кеш новца, присилна вакцинација и чиповање већ се остварују у Kини а у свему томе своје прсте је умешао Бил Гејтс.

Склони смо да верујемо да све пошасти долазе из САД али ево видимо да се против свега тога бори Трамп, који је изгледа најпрогресивнији председник у америчкој историји а све то се већ остварује у Kини.

Прочитајте још:  ШТА СЕ ВАЉА ИЗА КОРОНЕ: Док планета гледа у КОВИД СТАТИСТИКЕ, над ЧОВЕЧАНСТВОМ се надвија БАУК нове ЕКОНОМСКЕ КРИЗЕ!

Без обзира на истину о пореклу самог вируса, ко га је створио, како се ширио и да ли је заиста тако опасан, цео феномен пандемије коронавируса несумњиво се користи за убрзавање разних агенди Новог светског поретка закључује анализу фортрусс.

За почетак размислите о свему овоме па да наставимо дискусију.



Мирко Васић / Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *