ВИП ПРОСТИТУТKЕ ЗАРАДЕ 10.000 ЕВРА МЕСЕЧНО: Имају пет до шест муштерија ДНЕВНО!

0

(Фото: SHUTTERSTOCK)

Kриминал: После хапшења Тијане Ајфон под оптужбом да је организовала оргије надомак Бијељине, Марко Ницовић и Божа Спасић откривају да је велика зарада мотив да се девојке баве овим послом и да је њихов највећи успех улазак у политичке кругове, јер тако могу да уцењују моћнике

Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, највероватније ће добити продужетак притвора на 30 дана због сумње на кривично дело организовање проституције и подвођење девојака.

Старлета је са још 35 особа ухапшена у среду увече у викендици надомак Бијељине, а процесуирана је у петак увече у тужилаштву Босне и Херцеговине са још 15 особа. Према писању медија из Републике Српске, Тијана, која је чамцем преко Дрине илегално са три другарице ушла на територију Босне, на саслушању је рекла да су дошле на уговорену журку и да је позив добила од пријатеља. На додатна питања није желела да одговара.




Случај хапшења Тијане Ајфон по ко зна који пут је покренуо питање и дебату у јавности о проблему проституције. Иако је најстарији занат законом забрањен у Србији, као и у многим државама, све су бројније девојке и жене које у тај посао улазе добровољно, ради добре зараде. Према проценама стручњака, бавећи се такозваном елитном проституцијом оне могу да зараде и до 10.000 евра за месец дана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Реч стручњака

Марко Ницовић, члан борда директора међународне полиције за борбу против наркоманије, за наше новине каже да девојке све чешће улазе у канџе проституције због лоших економских услова. – Проституција девојака на тржишту искључиво зависи од нивоа клијента и девојке која се продаје и управо то диктира цену. Велики број наших девојака почне да се бави проституцијом управо због лошег економског стања. Међутим, имамо и девојке које у канџе проституције улазе из своје неке личне промоције – статуса у друштву – каже Ницовић и додаје: – Веома је тешко изаћи из канџи проституције јер је у питању тешка мафија! Најтеже се ишчупају девојке које су економски зависне од својих макроа – каже он и објашњава:

– Ретко која девојка може сама да се бави проституцијом. Не може сама да успе јер мора да има заштиту и подршку иза себе. Улога криминалаца и макроа уско је повезана, они стоје иза девојка и стварају читаву организацију, држе све под контролом. Шоу-бизнис је такође уско повезан с проституцијом и може да прође у тај део елитне проституције – објаснио је Ницовић.

Прочитајте још:  Данас у 12 часова обуставља се међуградски саобраћај

Сличан став има и Божидар Божа Спасић, бивши оперативац Државне безбедности, који нам је рекао да се у нашој земљи у овом тренутку проституцијом бави око 40.000-50.000 девојака. – Раније се знало где су које проститутке радиле. Сада своје клијенте заказују преко интернета, где и нуде своје услуге у виду огласа у којима нуде еротске масаже и томе слично, а ту је и та мобилна комуникација. То се толико раширило да полиција и нема капацитете да све то прати. Томе у прилог иде и чињеница да су међу њима судије, професорке – каже Спасић и додаје:

– Проституцијом се баве углавном девојке које дођу из унутрашњости јер ту виде брзу зараду. Постоје два начина да проститутке, модерно старлете, делују. Једна од њих је она коју сматрамо гором, а то је да се саме брину о клијентима, односно да саме заказују сусрете и немају никакву физичку заштиту, иако могу врло често да буду жртве. Други начин је да имају макрое или мадам. Они им заказују клијенте, уговарају место, сређују превоз и одређују цене – објашњава бивши оперативац.



Накит и аутомобили

Према његовим речима, да би једна проститутка могла да опстане у послу, мора да има око пет-шест клијента дневно. – Овај посао захтева добру шминку, добру гардеробу, промоцију, а то све кошта. Успех сваке проститутке или макроа је улаз у политичке кругове или да раде с угледним личностима. И то из више разлога. Један је добар новац који могу да узму, а други је и то што су такве особе подложне уценама. За ову журку у Бијељини проститутке су, претпостављам, узеле око 20.000-30.000 евра, и то само у новцу, да не помињемо и то што су ту као пратећа пажња поклони. Они могу бити у виду накита, а дешава се да то буду и аутомобили – каже Божа Спасић и додаје да постоји могућност да су проститутке прешле илегално границу како не би постојао доказ да су заправо биле тамо.

Прочитајте још:  Немоћни Курти вади џокер „Вагнер“ пред Западним господарима

Kоментаришући овај случај, каже да су макрои врло често повезани и са осталим гранама криминала, па отуда дрога и оружје, као и да проститутке, ове познате из ријалитија, имају ангажмане и у иностранству. – Дешава се да их позову из Швајцарске или неке друге земље на викенд, плате им авионску карту и у оваквим ангажманима проститутка заради око 5.000 евра – каже Спасић.

Баханалије у Црној Гори ЦВЕТА СЕKС НА ЈАХТАМА

Током лета већина старлета одлази на Црногорско приморје, где време проводе по јахтама и у дружењу с богатим бизнисменима. Те послове углавном склапају преко моделинг агенција. Девојке за јахтинг проституцију обично авионом долазе до тиватског аеродрома, где их чекају аутомобили који их возе у марину, где се укрцавају на јахте. Један од сценарија је и да их такси довезе до марине, где у складу с претходним договором ступају у контакт с клијентом. Цена зависи од изгледа девојке, али и од тога да ли говори стране језике и колико је „спретна“. За дан се плаћа најмање 500 евра.Најпопуларније дестинације у Црној Гори су Будва и Тиват, а у Хрватској Дубровник, Задар и Сплит. Тијана је, како тврде упућени, седам дана у Црној Гори наплаћивала 2.500 евра, уз плаћен смештај у луксузном хотелу, превоз, храну у елитним ресторанима и поклоне.




Kако је ухапшен најпознатији естрадни макро МИХАЈЛА МАKСИМОВИЋА ОТKУЦАЛА СТИЛИСТKИЊА

Почетак суђења Михајлу Максимовићу, најпознатијем естрадном макроу, који је ухапшен у фебруару прошле године, заказано је за 22. јун у Вишем суду у Београду. Оптужницом се њему и његовом брату Душану, који је пуштен да се брани са слободе, ставља на терет да су од новембра 2015. до јануара 2019. на различитим локацијама учествовали у уговарању и организовању интимних односа девојака које су радиле за њих и клијената. Неке од његових радница сведочиле су током истраге и откриле да је Михајло узимао 30 процената од зараде, а да су оне месечно зарађивале и до 10.000 евра.

Kао кључни доказ у оптужници наводи се сведочење стилисткиње, која је испричала на саслушању да је дуже време радила за Максимовића и описала какве је све клијенте имала. – Отишла сам у један апартман на Бановом брду. Господин је изгледао сасвим нормално све док нисмо почели са односом. Док сам била на њему, раскрварио ми је брадавицу, вриснула сам и рекла: „Шта то радиш?“ Одбацио ме је с кревета и ухватио за врат, гушио ме, пљувао, називао курветином, понављао да не вредим ни 50 центи, а камоли 220 евра, колико је требало да наплатим. Шамарао ме је, онда ме је окренуо у позу отпозади и ударио да ми је на задњици остао отисак руке, као и посекотина од његовог сата. Друга ситуација догодила се с бизнисменом. Била сам код њега пет сати, клијент је био такав да сам имала поводац око врата, а ја сам морала да глумим пса – рекла је стилисткиња у полицији.

Прочитајте још:  Док најављују казне за оне који славе, Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!




Долијали ПАЛА СРПСKА СЕKС-МАФИЈА

У јануару ове године у Србији су ухапшене две такозване секс-банде које су предводили Дарко Т. (45), Саша Г. (47) и Мирослав Т. (45). Услуге девојака које су биле у њиховом каталогу нудили су препорукама, али и у онлајн огласима и преко специјализованих сајтова. Пронађено је преко 200 објава у којима се нуде услуге девојака које су радиле за њих. Приликом хапшења полиција је код осумњичених пронашла новац, 176 мобилних телефона, али и свеске у којима су водили евиденције о наплати, трошковима и муштеријама, као и о 30 девојака које су радиле код њих.

Лисице на руке ХАПШЕНЕ И МИМИ ОРО, БОЖАНА И МАЦА ДИСKРЕЦИЈА

И за Мими Оро годинама се спекулисало да се бави проституцијом, а 2014. је ухапшена због тог кривичног дела са још седам девојака. Њима је тада дежурни судија одредио притвор од осам дана. Због проституције је више пута хапшена и Маца Дискреција. Она никада није радила с макроима, него је сама проналазила муштерије преко интернета. Маца је прва признала да се бави најстаријим занатом. Прошле године је наводно под оптужбом да се бави проституцијом ухапшена и бивша Плејбој зечица Божана Вујиновић у једном луксузном хотелу у Бечићима. Она се с другарицом налазила са шесторицом турских држављана, који су их, наводно, унајмили због пружања сексуалних услуга и платили 500 евра по особи.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *