„ЛОПОВИ“ Пироћанци рекли Брнабић све у лице (ВИДЕО)

1

Брнабић показује фотограију Вучићеве деце док волонтирају (Фото: Screenshot/YouTube/Cirilica TV HAPPY)

Премијерка Србије Ана Брнабић посетила је Бабушницу и Пирот, како је рекла, “приватно и у кампањи”, а приликом шетње пешачком зоном у Пироту са градоначелником Владаном Васићем, прилазили су грађани, међу којима је било и незадовољних. Један Пироћанац указао је премијерки да је незадовољан последњим појачањем СНС-а, градоначелником Васићем, а представник ОРСП-а инсистирао је на разговору о мини хидроелектранама.

Грађани су прилазили и слободно постављали питања, не само, како је уобичајено, активисти и симпатизери Српске напредне странке, пишу Јужне вести. Чули су се и супротни ставови и критике, па и на рачун градоначелника Владана Васића који на следеће изборе први пут иде испред СНС-а, чији је однедавно члан.




– Двадесет година влада, све је покрао, све је покрао овај Пирот. Ево ова улица ништа није урађена, ништа није урадио, све је покрао овај господин. Влада како влада. Људи му ништа не верују, могу у четири ока све да вам кажем – рекао је Пироћанац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Брнабић је одговорила незадовољном грађанину речима да „познаје Владана, те да му људи верују“.

Шта очекује од власти, премијерки је рекао и активиста Иницијативе „Одбранимо реке Старе планине“ Александар Јовановић Ћута, који их је такође сачекао у шетњи.

Премијерка је обећала активисти састанак у току наредне недеље како би се разговарало о проблему мини-хидроелектрана, а опширније о њиховом разговору можете чути на снимку који је објавио покрет „Одбранимо реке Старе планине“.



Јужне вести

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„ЛОПОВИ“ Пироћанци рекли Брнабић све у лице (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *