СА НЕБА ИЗНАД ПОЖЕГЕ ПАДАЋЕ ЗАПАЉЕНИ ЉУДИ: Пророчанство Тарабића које изазива језу

3

Тарабићи (Фото: Ненад Марић )

Креманско пророчанство настало је у Србији у 19. веку када је кремански прота Захарије Захарић записивао визије које су имали његови кумову Милош и Митар Тарабић. Пажњу јавности српски пророци су на себе скренули одмах јер су предвидели многе политичке ломове у Србији и свету. Поред записа проте Захарија њихова пророчанства су се редовно налазила у полицијским извештајима Кнежевине Србије, а чланови обе владарске династије (Обреновића и Карађорђевића) су озбиљно схватали сваку реч која је изговорена, записана или која се приписивала сељацима из ужичког краја.

Тарабићи су наводно предвидели  долазак Хитлера на власт, успостављање совјетске власти у Русији, први и други светски рат, али и многе технолошке пробоје. Ипак записи проте Захарија као једини извор из прве руке су некомплетни и сва друга пророчанства у најмању руку нису аутентична. Ако узмемо у обзир чињеницу да су пророчанства коришћена и за дневнополитичке обрачуне поставља се питање шта је истина, а шта је легенда.



Ово се нарочито одности на предвиђања Трећег светског рата. Према тумачењима која су објављена у неколико књига и других публикација Трећи светски рат је требало да буде коначни суког комунизма са западним моделом уређења што се никада није ни десило. Ипак постоји неколико записа проте Захарија која се односе на далеку будућност. У њима стоји да ће се светом разбуктати епидемије, да ће сујета и завист међу људима довести до мржње, да технологија неће бити у служби напретка човечанства и да ће све то довести до општег сукоба.

Један од најдраматичнијих момената десиће се изнад Србије иако Србија неће учествовати у сукобу. Шта је тачно Митар Тарабић прорекао погледајте у видеу .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  На Арктику је пао снег са плавим светлећим примесама

Прочитај још: 



Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “СА НЕБА ИЗНАД ПОЖЕГЕ ПАДАЋЕ ЗАПАЉЕНИ ЉУДИ: Пророчанство Тарабића које изазива језу

  1. Istini za volju treba raskrinkati ovaj hohstapleraj pisaca knjiga o Tarabicima ! Jedini pisani trag je 20 listova zapisanih od njihovog kuma popa Zaharija. Taj original postoji u knjizi Kazimirovica, tadasnjeg ministra za kulturu. Znaci ove danasnje knjige od 500 strana i vise su laz i izmisljotina tih kvazi pisaca da bi zaradili pare, ljudska beda ! To isto su poceli da rade i sa blazenopocivsim ocem Tadejem, ocem Gavrilom itd.
    Takve spodobe se zovu ljudi i hriscani, kakve li veze oni imaju sa Bogom, odnosno kako lazu onda je njihov bogic car lazova , satana !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *