МАТУРАНТ УБИЈЕН, МЛАДИЋ ПРЕТУЧЕН Председник општине “све по закону”, а хулигани владају

2

Стефан Филић

Од почетка године у Великој Плани догодила су се два стравична пребијања, нажалост, са једном жртвом. Тинејџер Стефан Филић (18) након 30 сати лежања у коми подлегао је повредама. На дан подизање оптужнице против његових убица, још један младић (29) претучен је дрвеном палицом. Становници овог места живе у страху и не могу а да се не запитају, шта надлежни раде како би заштитили њихову децу?

Матурант средње Економско-угоститељске школе “Вук Kараџић”, Стефан Филић је 2. фебруара у раним јутарњим часовима, претучен на смрт испред клуба “Бродолом”.

Њега су двојица младића, Никола Б. (21) и Митар П. (21), без икаквог разлога, почели да туку. Након што је Филић пао на земљу, добио је још неколико удараца ногом у главу, што је проузроковало разарајуће повреде можданих центара и излива крви у мозак. Матурант је у паланачку болницу доведен без виталних функција, а после 30 сати је преминуо.



Никола Б. и Митар П. су саслушани, а Више јавно тужилаштво у Смедереву подигло је оптужницу против њих двојице. Они се терете за тешко убиство, за које је запрећена казна од најмање десет година затвора, па до доживотне робије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након тог трагичног догађаја надлежни су најавили контролу и детаљнији рад на улици, а онда се десило да унук посланика СНС Живана Ђуришића са саучесником дрвеном палицом пребије момка из краја. Председник општине Велика Плана, Игор Матковић за Директно.рс, каже да је Градска општина формирала комисију која ради на сузбијању насиља у овом граду. Kако?!

– Kомисија и сви надлежни органи раде све по закону и сви осумњичени се процесуирају. Нико није на слободи. Појачане су контроле полиције. Градска управа може само путем Kомисије да утиче на то да свако ради свој посао – казао је Матковић.

Прочитајте још:  Другосрбијанштина не мирује: Марко Видојковић назвао патријарха "брадатом наказом" и запретио убиством Вучићу

Иронија, нови случај насилничког понашања догодио се на дан када је подигнута оптужница против Николе Б. и Митра П, 27. маја. Тада је Александар Ђуришић, унук посланика Српске напредне странке Живана Ђуришића, палицом тукао жртву, уз помоћ саученика А. П. Све се десило у кафићу “Хунтер хоусе”, а запослени нису реаговали, нити пријавили полицији па су и они процесуирани.



Kако је паланачка полиција у саопштењу навела, маскирани Ђуришић је младићу дрвеном палицом задао неколико удараца, док га је А. П. држао за руке.

Младић је након удараца пао на земљу, а потом устао и утрчао у кафић, где га је А. П. сустигао и поново ухватио, док је унук посланика СНС наставио да га удара палицом.

Они су ухапшени и терете се да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Такође, после Филићеве смрти Скупштина општине Смедеревска Паланка је дала предлог да радно време угоститељских објеката петком и суботом буде до поноћи, а да ноћни клубови раде само до два часа после поноћи. Локалне власти забраниле су и продају алкохолних пића од 22 до шест сати ујутру у свим трговинама.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “МАТУРАНТ УБИЈЕН, МЛАДИЋ ПРЕТУЧЕН Председник општине “све по закону”, а хулигани владају

  1. Анархија коју вучић спроводи да би опсатао на власти даје резултате. Ово су нажалост ти резултати те катастрофалне анархије како би вучић остварио ционистички план униптавања СРБА И СРБИЈЕ. Ово је доказ о коме пишем задња 3 месеца да је вучић изгубио контролу над анархијом и зато имамо неджне жртве и то децу. Они који су озвршили овако гнусно убиство никад се несмеју пустити из затвора за наук овом картелу и њиховим присталицама силеџијским криминалцима.

  2. GDE SU RODJACI NASTRADALOG…???
    -OTAC.!
    SRTIC.!
    -BRACA.!
    -UJACI.!
    -DRUGOVI….TISINA..!!!
    -OSVETITE PICKE SVOJE NAJMILIJE OD POLICIJE NEMA KORISTI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *