Ево како практично да искористите старе пластичне флаше на 38 различитих начина! (ВИДЕО)

0

(Фото: Shuterstock)

Уз неколико трикова, са само једном пластичном флашом, направићете невероватне и практичне ствари које ће вам уштедети доста новца или добро доћи као прва помоћ, па не чуди што овај видео снимак има милионски преглед.

Звучи невероватно, али од пластичне флаше можете да направите преко 30 корисних ствари које ће вам помоћи у организацији дома и олакшати живот у домаћинству.




Kако бисмо очували околину, рециклирање није једини начин. Kад попијете садржај пластичне флаше, направите од ње нешто корисно. Надамо се да ћемо вас инспирисати уз помоћ ових идеја да направите нешто што је вама занимљиво, а и да се забавите у процесу.

Од саксија, хранилица за птице до посуда, цедиљке за лимун и декорације, све то је могуће направити од само једне пластичне флаше.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да би вам судови били добро организовани искористите већу флашу и у неколико потеза имаћете сушач.

Мокри кишобрани више неће бити проблем. Од флаше је могуће направити држач који можете користити у колима који ће вас поштедети мука.

У видео прилогу погледајте свих 38 предлога:



Стил

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *