Пустила дете у своје двориште, добила претњу од комшинице: „Зваћу полицију, узнемираваш ми псе“

2
(фото: Depositphotos, halfpoint)

Једна мама добила је писмо од комшинице, која је опомиње због тога што се њено дете играло у сопственом дворишту. Kомшиница је тражила да дете излази напоље само 15-20 минута дневно, јер то смета њеним псима.

Kомшиница је, тако, подстила да се Боби Хинеман, како се мама зове, пре годину дана доселила у крај. Истиче је њено дете прегласно када изађе напоље да се игра, а како каже, спремна је и да зове полицију ако се ово понови.

„Ове недеље, сваки дан када је било лепо време и прозори отворени, ти си пуштала своје мало дете да трчи по дворишту, смеје се и кикоће до бескраја. То веома узнемирава моја два пса и птицу која је поред прозора и воли да гледа у твоје двориште. Можда би могла да замолиш дете да буде мало тише, или бар да му ограничиш боравак напољу на 15-20 минута дневно, да моји пси могу бити напољу а да га не гледају како трчи. Ако се ово настави, зваћу полицију“, написала је комшиница..

Kоментари на друштвеној мрежи Твитер, где је Хинеманова и објавила ово писмо уз опис „Да, ово је стварно“, углавном су осуђивали њену комшиницу.

„Ово је невероватно. Претпостављам да је у реду да се дете закључа у кућу, како би пас и птица били срећни?“, један је од коментара.Б92

2 Коментара

  1. Ova zena sto ima problema sakomsinicom sto njeno dete se igra predugo napolju i nemogu njeni psi dase igraju u miru ja misli. Da njoj nesto fali atoje dobra kita cveca u slucaju da cvece uvene ostace joj kita pa moze dase zadovoljava koliko joj je potrebno jer sigurno nije dobila dugo kitu kitu cveca mislim

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.