Три ствари због којих мушкарци губе главу за женом: Ове женске особине заробиће његово срце заувек!

0

(Фото: Shutterstock)

Наравно да је физички изглед важан и да уколико лепо и атрактивно изгледате – веће су шансе да ће вас мушкарци приметити, али изглед није најбитнији, бар не ако планирате да га освојите на дуже стазе.

Заправо, три особине које поседујете могу учинити да он остави срце “на вашем длану” и заљуби се у вас до ушију, тврде стручњаци за емоционалне односе. Три особине које према статистици мушкарце, као магнет, привлаче код жена, кључ су тога да ли ће се он заљубити “до ушију” у вас, пише ИндеxРоуге.

Страственост

Kада се каже страственост, не мисли се нужно на ону у кревету, мада и она има веома важан утицај. Жене које су пронашле своју сврху и нешто око чега су страствене магнетски привлаче мушки пол. То може бити посао, хоби или било шта што жену толико усрећује да једноставно исијава позитивну енергију и снагу, када говори о томе. Изразите своју јединственост и немојте никада да се трудите да му покажете и докажете да сте исте или сличне њему, већ напротив – колико сте своје, самосталне, одане себи и колико вас ствари испуњавају и ван везе са њим.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Аутентичност

Многе жене приликом уласка у љубавну везу жртвују своје погледе, ставове и снове како би се ускладиле са својим партнером. Нажалост, то се испоставља као кобна грешка у којој жена губи идентитет, а мушкарац почиње да је мање цени. Суштински, такав потез није нешто чиме ћете задржати партнера, а ни начин на који ћете и саме бити срећне у животу. Непромењиве одлуке о важним животним стварима, ставови, принципи и уверења – оно су што вас чини јединственом, посебном и снажном и тога се никада и ни по коју цену немојте одрицати, јер управо то је до вашег идентитета који ваш чини привлачном.

Прочитајте још:  Брз и једноставан десерт: Kолач са орасима и пудингом за све љубитеље слаткиша (ВИДЕО)

Женственост

Данашњи начин живота често нам указује на алармантну важност самосталности, напорног рада и продуктивности. Важност ове три ставке је неоспорна, међутим када почнете у свему преузимати иницијативу, доносити одлуке без сагласности свог партнера и не допуштати му да он буде тај који ће вас барем мало размазити – долазите до проблема, јер ће се мушкарац у таквом односу осећати бескорисно и као вишак. Kао да вам није потребан…. Допустите му да буде џентлмен, вам отвори врата и помогне да обучете капут, покажите своју нежнију страну када се ушушкате поред њега у кревету увече – то је тренутак да ви “скинете маску” снажне и јаке жене и дозволите му да вас он размази нежношћу и тиме испуни своју природно дату улогу – да буде заштитник и ослонац, ваша “јача половина”.



(Стил.курир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *