Ова биљка расте као КОРОВ, а чај од ње вам може месечно уштедети и до 4.000 ДИНАРА!

0

(Фото: Фото: Депозитфото)

Кад је мало – лечи. Кад је много – раставља. Отуда и недвосмислен назив раставић за биљку са којом можемо да живимо са здравим костима и лепом кожом.

Ова необична биљка, која расте на влажним ливадама, поред потока и река, као коров, једна је од ретких која садржи силицијум. То је минерал који је важан за здравље нашег везивног ткива, костију,коже, косе, ноктију.

Раставић се зато пије свакодневно месец дана а затим се прави пауза од два,три месеца. Тако се пуне “магацини”, па ће организам узимати кад год му треба. А треба му за много важних функција које обавља. Кад заболи кичма, кости, ревносни хиропрактичар ће препоручити таблете силицијума за које треба издвојити три, четири хиљаде динара.



Чај од раставића је боља комбинација. Он ће полако обновити еластично везивно ткиво.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Рецепт за чај

Две кашике раставића прелити са пола литра хладне воде. Додати кашичицу шећера (који помаже да се извуче што више силицијума) и загревати до кључања.

Кад проври, кувати још два минута, па склонити са шпорета, поклопити и оставити још пола сата. Процедити и пити у току дана. Овај чај пије се шест недеља, па се прави седам дана паузе и цео поступак се понови.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *