Рудари повређени у Бору, не желе да их приме у болницу?!

(Фото Бета)

Двојица радника подизвођачке кинеске фирме „ЈЦХX“, која обавља послове на пројекту отварања рудника „Чукару Пеки“ код Бора, повређена су јутрос пред крај треће смене, а повређенима не може да буде указана болничка помоћ јер су интервенције у болници у Бору одложене услед недостатка хируршких рукавица?!

Према писању портала ИСТ Медиа, повређени су српски држављани. Један минер, који је задобио прелом ноге и помоћника рудара из Бора коме је повређена кичма.На лице места дошла је екипа хитне помоћи, а повређене раднике изнеле су колеге. Дошла је и рударска инспекција која треба да утврди узроке несреће.

Према сазнањима, Боранин који је повређен није смео у то време да буде у руднику, па истрага треба да утврди ко му је наложио да се спусти на место које треба да буде минирано.

Све активности у руднику су обустављене, а повређенима не може да буде указана хитна интервенција и операција уколико је то потребно, јер од петка у Општој болници у Бору не врше се операције због недостатка хируршких рукавица.ИСТ Медиа

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.