Рудари повређени у Бору, не желе да их приме у болницу?!

1

(Фото Бета)

Двојица радника подизвођачке кинеске фирме “ЈЦХX”, која обавља послове на пројекту отварања рудника “Чукару Пеки” код Бора, повређена су јутрос пред крај треће смене, а повређенима не може да буде указана болничка помоћ јер су интервенције у болници у Бору одложене услед недостатка хируршких рукавица?!

Према писању портала ИСТ Медиа, повређени су српски држављани. Један минер, који је задобио прелом ноге и помоћника рудара из Бора коме је повређена кичма.



На лице места дошла је екипа хитне помоћи, а повређене раднике изнеле су колеге. Дошла је и рударска инспекција која треба да утврди узроке несреће.

Према сазнањима, Боранин који је повређен није смео у то време да буде у руднику, па истрага треба да утврди ко му је наложио да се спусти на место које треба да буде минирано.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све активности у руднику су обустављене, а повређенима не може да буде указана хитна интервенција и операција уколико је то потребно, јер од петка у Општој болници у Бору не врше се операције због недостатка хируршких рукавица.



ИСТ Медиа

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Рудари повређени у Бору, не желе да их приме у болницу?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *