РИА “Каћуша”: Светски олигарси и дигитални секташи све нас сматрају за дебиле

1
њујорк

Њујорк (Фото: ЕПА)

За читаоце „Борба за веру“ ексклузивно доносима један прилог руске информативне агенције „Каћуша“ у коме је на једном, свима очигледном примеру, показано и доказано како нас светски сатанисти лажу о корoнавирусу. Вреди прочитати.

+ + +

КАКО ЈЕ КОРОНА ВИРУС МИСТЕРИОЗНО НЕСТАО ИЗ ЊУЈОРКА

Од масовних протеста и погрома у Њујорку, коронавирус је мистериозно почео да нестаје. Масовно кршење самоизолације у расаднику заразе и последично смањење стопе оболевања противе се здравој логици. Испада да коронавирус не напада “праве борце за слободу”, већ само оне који ћуте и седе код куће …
Невероватне ствари су се почеле дешавати последњих дана – у готово главном планетарном расаднику COVID-19 – Њујорку, у коме су пре само месец дана плашили децу и одрасле: вирус тамо једноставно нестаје пред нашим очима. Штавише, не од волшебне вакцине Била Гејтса, већ од масовних протеста и погрома, у којима учествује хиљаде људи без икаквих санитарних мера.

Посебно за оне који су Никиту Михалов назвали теоретичарем завере и смејали му се – у САД-у су измислили јединствени лек за коронавирус. Само 11 дана митинга, протеста, сукоба са полицијом и погрома значајно је смањило “обољевање” од COVID-19, уз прећутно одобрење Светске здравствене организације, глобалних олигарха, америчке Демократске странке и лично Бајдена, као и звезда шоу-бизниса и спорта. И ово није шала, већ извештаји врло демократског, уљудног, родно-оријентисаног и нетоксичног, по мишљењу феминисткиња, гувернера Њујорка Ендрјуу Куома.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је данас, попут свог московског колеге Сергеја Собјанина, започео прву фазу укидања ограничења. Градилишта и малопродаје сада могу наставити с радом. Говори се да ће се око 400 хиљада људи вратити на радна места. И сам Ендрју Куомо сишао је у метро, где је изјавио да се последњих дана дневна стопа заразе у Њујорку смањила за око половину. Ако је почетком априла раст заражених просечно износио 6 хиљада сваког дана, сада је тај тренд пао на 200-300 дневно. Такође се смањује број смртних случајева код пацијената са коронавирусом.

Прочитајте још:  Извештај: ЦДЦ је сакрио податке о корони од Американаца да би „спречио неодлучност о вакцинама“



Информацију да је епидемија нагло напустила Њујорк, такође потврђује СЗО. Према њиховим последњим подацима, буквално од 28. маја, обољевање у граду опада. Смртност од COVID-19 такође се смањује у таласима.

Истовремено, број људи који су се опоравили расте, а наш бивши сународник, лекар Евгеније Пинелис, сажето је рекао да је коронавирус у овом граду мистериозно нестао.

„Необјашњиво, ковид је нестао. Још увек постоје само неки пацијенти који су заглавили у паклу хроничне интензивне неге…“, написао је, између осталог, он.

Замислите – ово је чудо чудесно, пре само две недеље скоро цео свет су плашили – „да ли желите као у Њујорку?“, А овде је COVID-19 нестао и самоликвидирао се без вакцина и самоизолације, попут „демона“ из филма „Иван Василијевич мења професију.” Какав је то магичан лек?

И све је тако просто, баш на дан када је обољевање почело да опада, у Њујорку се одржала прва, тада још мирна демонстрација против „полицијског безакоња“, која је сваким даном постајала све масовнија и мање санитарна. Али “забава”, са паљењем полицијских аутомобила, “Молотовљевим коктелима”, погромима у продавницама и другом “забавом” “америчког Мајдана” још увек траје. Ако је веровати глобалној партији коронавируса и Светској здравственој организацији – ово је најбоља терапија за лечење од ове болести.



Пазимо, десетине, ако не и стотине хиљада становника града учествовало је у протестима, пет округа су бунтовала без прекида. Анархисти и црни расисти, антитрамписти, педери, феминисткиње, гледаоци и провокатори стапали су се у протестној маси. Њујоршке власти увеле су полицијски час 1. јуна због нереда. 3. јуна полиција је пријавила 1.500 само заточених у граду. Наши „стручњаци за коронавирус“ који су предвиђали да ће после недељу дана сви лежати под апартима за механичку вентилацију, били су посрамљени – СЗО је данас потврдила својим статистикама да коронавирус не напада „праве борце за слободу“, већ само оне који ћутећи седе код куће. Каква „самоизолација“, маске и друге глупости када је „демократија у опасности“.

Прочитајте још:  Немогуће отерати Мила

И сада се добија нешто не баш лепо. Испада да Светска здравствена организација и глобална партија коронавируса, скупа са властима Њујорка, држе 99% светске популације, укључујући нас и вас, за дебиле. Озбиљно, нима никакве логике у масовном нарушавању самоизолације у расаднику заразе и последичном смањењу стопе оболевања. Овде постоје само две могућности: или, у ствари, нема никаквог оздрављења – људи настављају да се разболевају и умиру, с тим што их сада не возе у болнице, јер би власт требала да укине самоизолацију; или – нема никакве епидемије, а читава прича са карантином је смишљена да би задовољила неке интересе олигараха и дигиталних секташа, који су зарадили на пандемији око четвртине трилиона долара, загрејали становништво до невиђених нереда и припремили га за електронско-дигитално ропство.

Генерално, ми пратимо ситуацију, чекамо до краја ове недеље нови талас епидемије у Њујорку или ће нашим„стручњацима“ са ТВ-а, бити боље да се сакрију у кућама од непријатних питања.



По материјалу са: РИА “Катюша”

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РИА “Каћуша”: Светски олигарси и дигитални секташи све нас сматрају за дебиле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *