Мајке молиле Јутку да спава са њима, да им не дира ћерке

0

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Драган Видојевић, председник општинског одбора и фудбалског клуба у Брусу, за Нова.рс тврди да му је Милица Јеличић, ћерка Милутина Јеличића Јутке, који је оптужен за сексуално узнемиравање бивше сараднице Марије Лукић, слала поруке у којима му прети батинама и псује га.

Од Драгана Видојевића смо добили принтскрин претећих порука које су му стигле са профила који се зове Милица Јеличић.

“Повод за њене претње је била објава у којој подржавам Марију Лукић на мојој страници. Тада сам објавио насловну страну једних дневних новина, а Марија Лукић свакако има моју личну подршку. Јер ја знам да је све то истина, он је такав. Људи су били уцењивањи, дешавало се много више ствари, јер сам био присутан”, каже Драган Видојевић за наш портал.

Он истиче да је Милутин Јеличић Јутка користио свој утицај, своју позицију, да би добио оно што је хтео.

“Био је председник општине и народни посланик и шта год да је неко од њега тражио он је за узврат тражио или новац или неке друге услуге. Тачније, приморавао је жене да легну са њим. Има много случајева за које ја знам, а неколико пута сам чак био присутан где ми се згадио живот”, каже Видојевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Потом је препричао ситуацију у којој је једна малолетница отишла у кревет са Јутком како више не би имала јединицу из математике.

“Рецимо, једна ситуација у његовом локалу, у пицерији “Хани”, са директорком једне школе је имао разговор да једној девојчици поправи кеца из математике. Kао, он ће то среди. После сам видео ту исту малолетницу како одлази са њим на спрат. Такође, једна пријатељица ми је рекла да је слала своје дете да му помогне нешто у канцеларији, а када је девојчица стигла, он јој је тражио да спава с њим. Та моја пријатељица се одмах обукла када је сазнала за то и отишла код њега и рекла му: “Не дирај ми дете, ево ја ћу спавати са тобом, њу ми не малтретирај.”

Прочитајте још:  Игор Бечић прети смрћу Наташи Пришић, координатору у сектору Унутрашње контроле ЕПС-а

Видојевић истиче да је било и жена које су хтеле да имају секс са њим како би имале успеха у каријери.

“Неке су легле са њим, па се после запослиле у Општинској управи. Има сијасет случајева. Плаше га се људи, нико није хтео јавно да иступи, ово је мала средина, а он је био на функцији. Неко подлегне, неко је психички јачи… Ја сам га пријавио још 2003. године… Мислим да је он болестан човек и да је за неку озбиљнију анализу. Требало би да се прегледа”, истиче Видојевић.

Чим је добио претње са профила који се води на име Милице Јеличић, Јуткине ћерке, проверио је веродостојност те Фејсбук странице.




“Претње које сам добио сам ишао да проверим. Тачније, да видим да ли је то профил Јуткине ћерке и преко пријатеља сам се уверио да јесте. Одмах сам отишао то да пријавим, па нека Тужилаштво испита. Јуче ме је позвао инспектор да дам изјаву, реаговали су, предузимају кораке, а то је и био циљ. Нисам се плашио ни тада, не плашим се ни сада од њега. Денис којим ми прети је њен дечко, мада сам сазнао да су раскинули, да је бивши и да живи у Швајцарској. Не могу да грешим душу, тај ми се момак није обратио, нити претио, то је она написала”, истиче Драган.

Он каже да је цело место у страху од Јутке, јер су, како тврди, сви зависни од њега. Kада неко не би хтео да га послуша, прича Драган Видојевић, он би му сместио отказ или му се светио на друге начине.

Прочитајте још:  Почела селективна хапшења: Кошаркаш из Љубовије ухапшен јер је на путу до куће стао поред Дрине!

“Он је толико новца прибавио, цео Брус је ставио у своју службу. Паре из леглалних токова пребацује на своје рачуне преко једне фирме која вози булдожере. Уместо да помаже грађанима, ми сви радимо за њега и његов капитал се мери милионима. Чак се води кривична пријава против утаје пореза. Он је врло спретан у тим махинацијама, па је своју имовину пребацио на шурака, па је тај дечко умро од срца, а тај други рођак на којег је пребацивао имовину је узео конпац и обесио се. Око њега једноставно сви страдају”, каже Видојевић.




За наш портал открива да је Милутин Јеличић Јутка, чим је дошао на власт, дигао кредит у висини од 100 милиона.

“Kада је дошао на власт подигао је 100 милиона кредита, ма опрао је пара и пара… Од тога кредита је нашао плочице за асфалт по 4, 5 евра, а раздуживао се за њих да су по 29 евра. То је радио без јавне набавке. Само каже човеку, иди ради, а ништа се не подудара, ни квадратура, ни димензије… Најскупље плочице тог типа које су рађене биле су у Александровцу, коштале су 17 евра, а код нас 29 евра и то најлошије. Тај од кога је купио те плочице ради са њим у договору већ годинама. Рецимо, он сарађује и са екипом која овде вози булдожере. Преко њих пере новац, па су сви возачи покуповали станове у Београду, Новом Саду, Нишу…”, прича Видојевић и наводи и да Јутка пере паре преко спортског центра, као и то да су месне заједнице због њега у дуговима у висини од 124 милиона.

Прочитајте још:  Бакир опет прети: Бошњаци су се пребројали за "не дај Боже"

“Преварио је народ, али и закон. Опељешио је паре из државног буџета, неко би то требало да испита. У Брусу влада тежак организовани криминал”, каже Драган.



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *