Откривамо вам ТАЈНУ Путиновог ЧАЈА: Увек га носи са собом у БЕЛОМ ТЕРМОСУ, а ево ШТА ЛЕЧИ

0

Владимир Путин (фото: РИА Новости / Михаил Климентьев)

Планина Алтај сматра се једином зеленом апотеком планете Земље, која је потпуно незагађена и богата ендемским врстама лековитог биља. Путинов чај појачава општу отпорност организма – јача имунитет, даје енергију и елан. То је и одличан чистач организма, детоксиканс, а делује и као антиоксиданс.

Чај који свакодневно пије председник Владимир Владимирович Путин крије тајну за одржавање идеалног баланса организма и продужење животног века. Иако су многи нагађали шта је унутр фамозног термоса, на крају је сам руски председник одао тајну. Председник Русије на сваком преговору, конференцији поред себе има бели термос. Коначно, недавно је и јавности открио шта је у њему.




– Знате, ја чак не пијем ни црни чај. Пијем чај од трава са Алтаја – открио је Путин.

Алтајске планине локално становништво у шали зове “наша апотека”. То је на кугли земаљској, једна од последњих незагађених оаза, у којој расте ретко ендемско лековито биље. Овај чај појачава општу отпорност организма – јача имунитет, даје енергију и елан. Одличан је детоксиканс, а делује и као антиоксиданс.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чајна мешавина садржи чак 24 траве, попут камилице, сибирског бора, брусницу, корен царске биљке, сладић. Препоручује се свима у периодима акутних респираторних и вирусних инфекција, код грипа, прехлада или вироза, посебно инфекцијама са кашљем, кијањем, главобољом, гушобољом или малаксалошћу.




Благотворан је на преласку зиме у пролеће када треба оснажити организам. Руски лекари препоручују га и особама које су изложене повећаном физичком и умном напору, студентима и ђацима, спортистима, особама чији посао изискује ову врсту напора. Погодан је и за старије особе, особе које се опорављају након болести.

Прочитајте још:  Баците креме, флеке од сунца уклања девет природних производа

Чај са Алтаја подиже енергију, па је идеалан да се, као здравија замена, пије уместо кафе током дана, кад год осетите пад енергије.

За минимални период коришћења, препоручује се најмање три месеца, неколико пута годишње. Први пут је препоручљиво употребити мању дозу, четвртину предвиђене, како би се уочиле могуће реакције.

У састав чаја са Алтаја између осталог, улазе бандан, царска биљка, мајчина душица, прорашљика, плод пасјег трна, плод бруснице, мајчина душица.

У саставу чаја је и родиола или царска биљка која садржи снажне адаптогене и људе и животиње штити од физичког и менталног стреса, отрова и прехлада, Побољшава расположење и даје енергију, а подстиче правилан рад штитасте жлезде и опоравља тело после физичког напора.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *