Пинк крије болесне у Задрузи: Све више заражених вирусом

1

Продукција ријалитија „Задруга“ последњих неколико дана, по свему судећи покушава да сакрије да на имању у Шимановцима влада вирус због ког већ неколико учесника не може да се дигне из кревета.

Наиме, међу „задругарима“ се већ два дана прича о томе да неки од учесника имају високу температуру која је ишла чак и до 39.9. Kако се у програму уживо још могло чути, неки од њих од продукције су тражили и лекове, али како их наводно нису добили, били су принуђени да користе алтернативне методе, као што је увијање ногу у кесе са кромпиром и слично. Иако су гледаоци ово имали прилике да виде у програму уживо, ови снимци не постоје и на званичном јутјуб каналу „Задруге“, док је у међувремену обрисан и онај мали број снимака којих је у току јучера[њег дана било на другим каналима.

Kако је портал Нова.рс јуче писао, а према речима учесника ријалитија “Задруга”, “укућани” Мима Живковић, Гаги Ђогани, Менсур Ајдарпашић и Матија Матијевић имају високу температуру, због које су у кревету већ два дана.

Наиме, сви поменути учесници имали су температуру 38, док је код Менсура Ајдарпашића она ишла и до 39.9, према речима “задругарке” Ермине Пашовић.
Снимци које смо у поменутом тексту приложили у међувремену су обрисани. Додуше, појавио се снимак у коме се може видети да су такмичари овог ријалитија у озбиљној паници, и и те како забринути за своје здравље.

Наиме, Менсур Ајдарпашић и Марко Ђедовић у току јучерашњег дана отишли су до тзв. “Хотела” у оквиру комплекса, где тренутно бораве учесници Ивана Шопић и Стефан Kарић како би их обавестили шта се дешава у тзв. “Белој кући”. Они су их упозорили да не долазе у просторије где бораве остали укућани, јер је тамо катастрофа и да се и они плаше за своје здравље.

“Kренули смо мало да шетамо да ојачамо имунитент, да и нас не ухвати. Не треба одлазити тамо, немојте ни да улазите, катастрофа је. Почели су ти симптоми. Сад како се неком побољша стање, тако се погоршава оном коме није било ништа. Ивана Kрунић је синоћ побегла из изолације од Банета Чолака да је не ухвати. Пешићка ти је лоше, Мина, и Тари се наглашава нешто и Стефан је био добро до данас”, рекао је Ђедовић својим цимерима, очигледно свестан чињенице да симптоми које укућани имају, могу указивати на то да је коронавирус ушао и у “Задругу”. Ово се јасно може чути и у видео снимку.

У међувремену, телевизија „Пинк“ избегава и емитовање болесних, док се кадрови преусмеравају на нека друга дешавања на имању. Kако је повишена температура један од главних симптома коронавируса, а међу учесницима влада општа паника, по ко зна који пут обратили смо се ПР служби Пинка, која је изнова избегавала да одговори на наша питања о томе хоће ли учесници „Задруге“ бити тестирани на ЦОВИД-19, због чега учесницима није указана лекарска помоћ, те да ли ће бити, и да ли су њихове породице обавештене о лошем здравственом стању у ком се данима налазе.
Kако продукција ријалитија “Задруга” очигледно не реагује, штавише, прикрива здравствено стање учесника не сматрајући да треба да се побрине за здравље учесника, по ко зна који пут смо контактирали ПР службу телевизије “Пинк” како био нам одговорили на неколико питања у вези са овом спорном ситуацијом. Међутим, осим “пребацивања лоптице” и ћутања, ништа нисмо добили.

Наиме, у телефонском разговору нам је речено да питања пошаљемо на мејл ПР службе, што смо и урадили. Kако одговоре нисмо добили дуже од сат времена, ПР службу Пинка поново смо контактирали, али смо онда пребачени на другу колегиницу, која се затим није одазивала на наше позиве.

Питања која смо мејлом упутили ПР служби “Пинка” су између осталог – да ли ће учесници ријалитија “Задруга” бити тестирани на вирус ЦОВИД-19, због чега учесницима већ није указана лекарска помоћ, да ли су њихове породице обавештене о њиховом нарушеном здрављу, као и због чега на њиховом званичном Јутјуб каналу нема снимака које смо имали прилике да видимо у програму уживо, те зашто се преусмеравањем кадрова скреће пажња са очигледног проблема који се на имању у Шимановцима дешава.

Поред очигледног избегавања одговора на поменута питања, чињеница је и да се ближи финале овог ријалити такмичења, поставља се још једно питање – да ли се то шоу и рејтинзи стављају чак и изнад људског здравља, и то у тренутку кад се цео свет бори са пандемијом смртоносног вируса?Нова.рс

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.