Шапић: Могао бих да будем посланик, али највише могу да дам у локалној политици

1
Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

„Највише могу да дам у локалној политици, иза мене је 10 година рада и резултата. Могао бих да будем посланик, али бих више волео да радим на локалу“, поручио је лидер Српског патриотског савеза Александар Шапић, чија је организација успела да уђе у парламент.

„У једном моменту када сам видео како Београд стоји мало сам се уплашио, али очигледно смо и у Србији успели да дођемо до значајног броја људи, лошу излазност у Београду смо успели да надокандимо и направимо резултат. Поносам сам и драго ми је, чини ми се да начин понашања и политичког деловања који смо ми започели полако почео да се осећа и види у другим странкама. Ми мислимо да Србија само тако може да иде напред и да буде прогресивнија и успешњиа. Атмосфера у кампањи била је значајно другачија у односу на све претходне“, рекао је Шапић.

Он је рекао да у атмосфери где је на Новом Београду изашло 35-36 одсто бирача, о победнику одлучити 100-200 гласова.
„Показали смо да може политиком ненападања, толеранције и причањем о добрим стварима и да се не бавите другима него собом. То је портвда исправности нашег рада. Настављамо даље, и док сам се спротом бавио давао сам доста голова али сам их најмање славио. Не славим јер већ размишљам како следећи да дам. Да будемо задовољни, отвара се нова ера за нашу организацију, за политику правог патриотизма, нама Србија нема алтернативу. Не постоји ниједна велика сила која може да буде алтернатива Србији и српском народу“, наводи лидер СПАС-а.

Шапић поручује да СПАС неће одустајати од своје политике.

„Сви се базирају и коментаришу наш изборни резултат на пристојности и култури. Мислим да је наша политика победила, јер нисам ја на Новом Београду и у Београду добио на пристојност и културу већ на неке ствари које смо успели да урадимо“.

Шапић каже да очекује да се у наредном периоду странке и организације које уђу у политичку арену понашају на другачији начин.

„Очекујем да СНС настави да се понаша као у неколико претходних месеци, мислим да се мењају на боље“.н1

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.