Шапић: Могао бих да будем посланик, али највише могу да дам у локалној политици

1
шапића

Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

“Највише могу да дам у локалној политици, иза мене је 10 година рада и резултата. Могао бих да будем посланик, али бих више волео да радим на локалу”, поручио је лидер Српског патриотског савеза Александар Шапић, чија је организација успела да уђе у парламент.

“У једном моменту када сам видео како Београд стоји мало сам се уплашио, али очигледно смо и у Србији успели да дођемо до значајног броја људи, лошу излазност у Београду смо успели да надокандимо и направимо резултат. Поносам сам и драго ми је, чини ми се да начин понашања и политичког деловања који смо ми започели полако почео да се осећа и види у другим странкама. Ми мислимо да Србија само тако може да иде напред и да буде прогресивнија и успешњиа. Атмосфера у кампањи била је значајно другачија у односу на све претходне”, рекао је Шапић.

Он је рекао да у атмосфери где је на Новом Београду изашло 35-36 одсто бирача, о победнику одлучити 100-200 гласова.




“Показали смо да може политиком ненападања, толеранције и причањем о добрим стварима и да се не бавите другима него собом. То је портвда исправности нашег рада. Настављамо даље, и док сам се спротом бавио давао сам доста голова али сам их најмање славио. Не славим јер већ размишљам како следећи да дам. Да будемо задовољни, отвара се нова ера за нашу организацију, за политику правог патриотизма, нама Србија нема алтернативу. Не постоји ниједна велика сила која може да буде алтернатива Србији и српском народу”, наводи лидер СПАС-а.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Инспекторка изашла на градилиште Александра Шапића, па премештена у Обреновац

Шапић поручује да СПАС неће одустајати од своје политике.

“Сви се базирају и коментаришу наш изборни резултат на пристојности и култури. Мислим да је наша политика победила, јер нисам ја на Новом Београду и у Београду добио на пристојност и културу већ на неке ствари које смо успели да урадимо”.

Шапић каже да очекује да се у наредном периоду странке и организације које уђу у политичку арену понашају на другачији начин.

“Очекујем да СНС настави да се понаша као у неколико претходних месеци, мислим да се мењају на боље”.



н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шапић: Могао бих да будем посланик, али највише могу да дам у локалној политици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *