Уколико имате проблем са бубрезима, КОПРИВА је решење! Свима је доступна, а ЕВО РЕЦЕПАТА

0

(Фото: Фото: Депозитфото)

Чај од семена коприве је најбоља “терапија” за бубреге, али и против хроничног умора. Фитотерапеути тврде да семе коприве регенерише бубреге и да помаже код више од 30 различитих дегенеративних обољења бубрега, јер редукује ниво серума креатинина. Припрема се лако: кашика семена коприве прелије се шољом вреле воде и остави 10 минута. Процеди се и пије једном дневно.

Од листа

Кашику листа коприве прелити са 200мл хладне воде и брзо загрејати до кључања. Суд поклопити и оставити да стоји 10 минута. Процедити и пити три пута дневно по шољу чаја.

Веома је делотворан код повишеног нивоа шећера у крви и за поспешивање лучења мокраће, а ако се редовно пије (шоља на дан) чува здравље бубрега.

Рецепт за чај

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Једну кашичицу уситњеног корена коприве прелити са 150мл хладне воде, загрејати до кључања и после 10 минута процедити. Пити три пута дневно по шољу чаја. Корен коприве садржи полисахариде, лектине, кумарине и тритерпене и користи се код бенигног и малигног аденома простате.

Напомена!

Чај од коприве се не препоручује трудницама, срчаним болесницима ни дијабетичарима. Посебан опрез се саветује и онима који узимају лекове за хипертензију или имају канцер.

Магазин Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *