Демонстранти најавили нови скуп за данас поподне

1

Протест у Београду(Фото: Милица Живковић / Васељенска)

Ноћас је одржан протест испред платоа Скупштине Србије. Неколико десетина грађана протествовало је незадовољно поновним увођењем полицијског часа али и диктатуром председника Србије Александра Вучића који је својом неодговорношћу и жељом да се и поред свих опасности одрже избори допринео до новог таласа коронавируса и поновног увођења ванредног стања.

Они су узвикивали “Вучићу лопове”, “Доле влада” и сличне погрдне пароле упућене овој власти да би у једном тренутку дошло и до упада у Скупштину Србије.



Полиција је врло брзо вратила Скупштину под контролу а на грађане је прво бачен сузавац а затим показана и сва бруталност Вучићеве полиције, који су без милости тукли омладину пендрецима, стајали им по глави и показивали сваки вид насилне тортуре који је тренутно под осудом у читавом свету.

Демонстранти су разбијени тек у раним јутарњим сатима али се најавији поновно окуљање за данас поподне и позивају народ у што већем броју да им се придруже.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска ТВ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Демонстранти најавили нови скуп за данас поподне

  1. Ustanimo ljudi dok ne bude kasno…namerno prave brojke da bi nas svet zatvorio i da ne idemo, postavljaju mere da ne mozemo nista, i tako ce kad se narod pobuni oni olaksavaju kao pse sa lanca…jos vise danas da ova korona ludilo nestane, pogledajte belorusiju, zive normalno i sta im se dogodilo jesu li im groblja puna?…drzace nas uvek tako, gurace i zdrave na respiratore nebi li okrivili slobodne…satanizam puni dzepove…ej sinoc policija krvnicki bije mladost, svestena lica, mislim na kaludjere a ne na ovog popa satanistu..to ni Milo u CG nije radio…tako bi i odzu nebitno, satanisti zele kontrolu i da nas drze i pustaju sa lanaca kad zele, zabole njih i za lekare i sve, cim neko kaze protiv njih sataniziraju ga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *