ГЛАС ПОЛИЦАЈЦА „Вучић је довео хулигане да руше Београд“

0
Протест у Београду(Фото: Милица Живковић / Васељенска)

Тек сад сам дошао кући… Ово је све изрежирано од стране Вучића, такву равнодушност, безосећајност, мислим да човек чак ни према смртном непријатељу не осећа, као што он према полицији осећа. Потпуно сте у праву у вези свега овог. Аил шта су карактеристике овог догађаја, стоји у писму полицајца, који Директно.рс преноси у целости.

1. Шта ће криминалци у Скупштини са системима везе којима полиција располаже?

2. Ниједан једини жандар, који је обучен за овакве ствари, не стоји на степеништу испред Скупштине. Зашто, где су, они имају 30.000 већу плату од мене! Зашто? Је л’ циљ да се заиста Скупштина уништи или шта? Можда нам и не треба више. Скупштину су бранили ПУ Сомбор и ПУ Зрењанин!

3. Интересантна је коордонисаност групе од стотинак људи, који се ођедном сјуре ка Скупштини, нападну полицију, направе хаос, и изгубе се. Тада недужни који остану понесени атмосфером настрадају. Та група је јако уочљива, види се да неко споља са њом координира, ја сам то са степеништа јако добро видео.
4. Зашто се полицији тек после пола сата даје наредба да сме да реагује, буквално кад почињемо да падамо од исцрпљености!? Зато што тада остаје довољно времена да се она координисана група на време извуче!

5. Нема лидера у тој маси, лидер је ван масе. Kад се неко појави ко би могао бити лидер бива нападнут одмах, под изговором да је ово народни скуп, и исто онако ко ми, бива коордонисано и систематски нападнут, да просто мора да оде, јуче Тадић и Јеремић, данас Ђилас и Трифуновић… Мислим и Радуловић… тако дискредитују код народа целокупну опозицију.

6. Причамо са припадницима бригаде, кажу да је било бар 2.000 потпуно непознатих ликова, певају песме навијачке Хајдука из Сплита, Торцидине песме, сетите се како су звездаши преузели партизанов југ, управо са другарима из Сплита, те људе само држава мозе довести…
7. Откуд хулиганима пиштољи за избацивање хемијских средстава, душу смо исповраћали…

8. Kад је један вод полиције тражио помоћ, кумили и молили су пола сата, „авала“ не одговара пуних 15 минута, командир док зове помоћ само што не плаче, не могу да трпе удар, кад су се јавили после 15 минута, као шта вам треба „ајд’ сад ћемо вам послати…“ После пола сата добијају помоћ… Несрећници… Ово изгледа има за циљ дискредитацију опозиције, да се покаже као насилна, жртвовање полиције коју Вучић не подноси, и вероватно смена оног Небојше Стефановића. Молим Вас ко Бога затражите да народ не иде на протест, покушајте им објаснити злоупотребу њих, полиције, и опозиције, нека дођу само ови његови са навијачких трибина… Kад дође тај дан за хапшење, кад буде боже здравља издата наредба за то, ја хоћу лично у том хапшењу да учествујем!!!

Полицајац ПУ БеоградДиректно

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.