За вечерас сазван највећи протест до сад: СРБИЈА НЕ СЕДИ!

3

Протест испред скупштине (Фото: Локи Демитревски / Васељенска )

Како сазнајемо за вечерас је сазван највећи протест до сада под називом: Србија не седи!

“Прво вече протеста Србији се десио народ! Људи су огорчени, гладни, у кредитима које немају како да враћају због свеопште ситуације, ми смо народ који се систематски пљачка и уништава, зар је то мало разлога да устане цела Србија?! Власт је била затечена бројем људи који су се окупили испред скупштине, искрено да вам кажем и ја сам сам био изненађен”, каже наш саговорник и додаје:

“Управо зато су и започели инциденте. Инциденте није започео народ како то пласирају режимски медији, већ појединци који су већ познати и јавности а и њихове везе са актуелним режимом и све у циљу демонизовања народа пред остатком Србије и светом. Не могу да кажем да народ није прихватио игру, али ви морате да схватите количину народног револта, беса, адреналина који куља у вама у тим моментима и двољна је једна искрица да све пукне.”



Друго вече протеста већ су почеле поделе, лажна опозиција Ђилас, Јеремић, Обрадовић, Трифуновић па и остали ситни политички шибицари су покушали да преузму протести.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Један део народа је одустао, један је отишао са опозицијом, било је и тада инцидената али много више од стране полиције која је тукла кога је дохватила, што сте могли и сами да видите на снимцима. Постоје и снимци где полиција пали контењере а на Пинку јављају како хулигани пале контејнере. Шта ми имамо од паљења контејнера? ”

Он позива народ да не наседа на политичке патке и да остане доследан.

Прочитајте још:  ЂИЛАС УВЛАЧИ СРБИЈУ У РАТ Сазнало се и која страна обавештајна служба му даје подршку

” Народ не сме да наседне, нити да иде ни за једним политичарем. Видели смо колику тежину имају њихова обећања и да сви имају један интерес а то је како доћи на власт.”

Треће вече се чини да је све већ сведено на седење и мирне шетње у организацији антифе, жена у црном и сличних сорошевских НВО?

“Управо тако! Нисам за насиље, али људи ми десет година шетамо узалуд, сагињемо се пред свим и сваким. Оно синоћ је толико понижавајуће и толико очигледно да те западне НВО раде за Вучића или су код истог послодавца. Јер исте те НВО у Америци воде грађански рат због полицијске бруталности а у Србији су народни бунт свели на седење, још само да узму игле у руке и почну да плету.Зар је живот једног српског младића колико безвредан? И то не једног већ колико младих људи је пребијено од стране полиције или је требало да су неке друге нације, боје?”



Наш саговорник додаје да се нада да ће се вечерас окупити разумни људи, који не треба да трпе ове провокације али и који не треба да седе:

“Наш највећи проблем је што се плашимо човека, што се уздамо у човека а заборављамо да је човек данас ту, сутра већ прах. Једини у кога треба да верујемо јесте Господ Бог, а будући да је ова власт сатанистичка, да је опозиција иста таква, да су од ове државе направили легло сатаниста – ми имамо пуно право да ослободимо ову земљу- и пред Богом и пред људима и зато позивам све да устану, јер Србија не треба да се сагиње више ни пред ким. И за крај бих додао да Србија мора цела да устане, у сваком селу у сваком граду, јер од седења више нема ништа – животи нам пролазе пред очима!”

Прочитајте још:  УЖИВО: Почео протест испред РИК-а (Видео)



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “За вечерас сазван највећи протест до сад: СРБИЈА НЕ СЕДИ!

  1. Ja neznam koji je to neimenovani pisac ovog clanka ? Ocigledno da nemisli dobro ovom nasem napacenom narodu. Zasto je ponizavajuce sto narod mirno sedi ? Da nece ovaj podbadac mozda da pljuje i po simbolu covecanstva Mahatmi Gandiju ?
    Ako sugerise scenario demonkratskog oktobra sa djindjicijem, draskovicijem, pesickom i crnorukcima-otporasima, da podsetim, cija je to organizovala, a navedeni su samo namlatili pare !

  2. За вечерас сазван највећи протест до сад: СРБИЈА НЕ СЕДИ!
    A KO STE VI KOJI SAZIVATE ???????????????????
    Narod se ne saziva, narod sam dolazi radi protesta i tiranije !!!!!!!!!
    Braco i sest

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *