Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије – НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО

7

Драган Ђилас

Kакве све глупости може да изрекне неки назови лидер опозиције у кратком видеу то је тешко замислити.
Ипак је Ђилас то успео, па се просто намеће питање шта је паметно уопште рекао у овом видео снимку препуном демагогије и глупости.

Замислите када Ђилас саветује грађанима Србије да сви носе маске и на улици и то после стотина упозорења најеминентнијих научника светког гласа да маске на улици ничему не служе што се тиче корона вируса а уз то и оштећују плућа смањивањем дотока кисеоника.

Врхунац глупости до сада незабележене у светској медицини је да се корона не може зауставити ако се не вакцинише најмање 70 посто становништва у свакој држави.

По Ђиласовој мудрости за Србију је дакле добра варијанта да се вакцинише 5 милиона Срба да би се спасили од короне која је по тврдњама светских научника у нивоу обичног грипа.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дакле Вучићева изјава да ће бити наређено вакцинисање 2 милиона људи против грипа са којом је изазвао бес народа и један је од разлога уличног бунта, је много повољнија од Ђиласове намере да вакцинише 5 милиона грађана Србије.

Ђилас још није научио да се колективни имунитет не стиче вакцинама а занемарио је и реч компетентног српског стручњака доктора Бранимира Несторовића да се колективни имунитет на корону стиче са 40 посто становништва који преболи корону и да је то једини пут за трајну заштиту.

Очигледно је препоручивање Ђиласа моћном фармако лобију, као и Јеремића који је јавно снимио вакцинисање своје ћерке са ММР вакцином и то поставио на Твитер.

Прочитајте још:  У Србији одали почаст руским козацима – градитељима „Руског пута“

Мизерно изгледа то препоручивање фармако лобију, као да народ то не види.

Kада је народ побеснео због Вучићевих 2 милиона вакцина за грађане Србије може се само замислити колико ће побеснети ако икад ова фармако опозиција дође на власт са њихових 5 милиона вакцина.




Најбоље је за тај опозициони блок у СЗС да Ђилас ништа не говори, јер је за 14 минута успео да изговори невероватну количину глупости, да пусти Бошка Обрадовића да даје изјаве, јер ће у противном на власт доћи за 100 година (ако буду живи)

НЕВЕРОВАТНИ ВИДЕО:



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Sta ste ocekivali od psihopate koji je umesto 50 miliona dolara potrosio 500 miliona za most na Adi ! Obzirom da ga ne cuvaju kao njegovog istomisljenika, treba ga pljunuti svako ko ga vidi na ulici !

  2. Sta je čovek rekao, a nije tačno!? Tekstopisac je potpuno promasio i, vidi se njegova tendencija da obmane čitaoce.Baš ljigavo.Ko je autor ovog glupog teksta?

  3. Hoces li i monahe da haspsis? Da li je i on huligan?… Ziveo monah Antonije, buduci Patrijarh Pravoslavne Crkve… Takav vodja nam je potreban! A ovaj Djilas je nebitan kao ni ovi… Bitan je narod.

  4. Onaj ko je napisao ovaj članak očigledno čita kvazi naučne članke i teorije zavere o Covid-19. Pošto se pominje Nestorović kao eminentni stručnjak onda je, rekao bih, sve jasno autor nije sposoban za kritičko i logično razmišljanje i razumevanje osnovnih naučnih načela.
    Zašto se ljudima koji su nestručni i nesposobni da pišu članke dozvoljava da objave članak o nečemu što apdolutno ne razumeju? Ko im odobrava objavljivanje članka? Ovo je glupost kakvu odavno nisam čitao.

    U stvari mislim da treba da ba završim komentar tako da ako autor članka, ako bude čitao komentare, može da razume.
    “Đilas nije neki govornik i naučnik, ali njegovi navodi imaju logički smisao. Ne znam da li su sve činjenice koje on iznosi – poređenje Srbije i Evrope tačne, mada i da nisu i dalje je veroavtno u pravu što se tiče premisa i konkluzije – događaji koji su organizovani, kao što su utakmice sa publikom (kao i trenutni protesti) su sigurno pomogli širenju korone.
    Maske nisu 100% zaštita, ali smanjuju mogućnost prenošenja.

    Da ti objasnim jednostavno:
    Ako ni ti ni ja ne nosimo pantalone i ja krenem da pišam – pišaću ti direktno po nozi.
    Ako ti nosiš pantalone i ja pišam – pišaću ti po pantalonama. Deo mokraće će da ostane na pantalonama i bićeš popišan tamo gde ti pantalone dodirnu kožu.
    Ako i ja nosim pantalone i da pojasnim ne držim otkopčan šlic i krenem pa pišam – popišaću samo sebe. Ako neka kap mokraće nekako i prođe (rupa na pantalonama) neće ta kap doći na tvoju kožu jer imaš pantalone.

    A ti si, brate, ovim člankom pokazao da si nesposoban za jednostavno logičko razmišljanje, što se u narodu kaže – glup.”

  5. Погрешио у тексту
    ТРЕБА ВАКЦИНИСАТИ 5 ПРОЦЕНАТА ДИВЉАКА, ВАНДАЛА…, ВАКЦИНОМ ПРОТИВ БЕСНИЛА, а то није скупо за државу нити за ЂИКИЈА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *